Antena Meniu Search
x

Alte două curse din Formula 1 au fost amânate. Decizie istorică privind Marele Premiu din Monaco

Cursele de Formula 1 din Spania (Barcelona) și Olanda (Zandvoort) au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus. În schimb, Marele Premiu din Monaco nu se mai dispută deloc în 2020.

de Daniel Samoilă

la 20.03.2020, 11:36

Marele Premiu din Monaco
Alte două curse din Formula 1 au fost amânate. Decizie istorică privind Marele Premiu din Monaco - Zuma Press / Hoch Zwei
  • Marele Premiu din Monaco de Formula 1 a fost anulat în 2020
  • Cursele din Spania și Olanda din Formula 1 au fost amânate
  • Schimbările tehnice din Formula 1, decalate pentru 2022

Cursele de Formula 1 din Spania (Barcelona) și Olanda (Zandvoort) au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus. În schimb, Marele Premiu din Monaco nu se mai dispută deloc în 2020.

Organizatorii cursei din ”Principat” au declarat că nu este posibilă găsirea unei noi date, astfel că această faimoasă cursă s-a anulat.

Formula 1 - Marele Premiu de la Monaco lipsește din calendar pentru prima dată din 1954

Decizia organizatorilor din Principat de a anula competiția în 2020 aduce și o premieră istorică. Cursa din Monte-Carlo s-a disputat an de an, de la înființarea competiției, cu o singură excepție - în 1954.

Pe acelaşi subiect

În acest moment, nu mai puțin de cinci curse au fost amânate (Bahrain, Vietnam, China, Spania și Olanda), iar două anulate (Australia și Monaco). Sezonul ar trebui să înceapă în luna iunie, cu Grand Prix-ul din Canada de la Montreal.

Formula 1 - Schimbarea regulilor tehnice se amână pentru încă un an

Pe lângă amânarea sau anularea unor curse, reprezentanții Federației Internaționale de Automobilism (FIA) și șefii F1 au decis ca schimbarea regulilor tehnice să aibă loc în 2022.

Inițial, regulamentul ar fi trebuit să se modifice de anul viitor, dar atât echipele, cât și organizatorii au luat decizia de a decala cu încă un an această schimbare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Alte două curse din Formula 1 au fost amânate. Decizie istorică privind Marele Premiu din Monaco