Antena Meniu Search
x

#METOO. Cutremur în gimnastică! O fostă campioană face MĂRTURISIRI ÎNGROZITOARE: 'Am fost violată la lot, când aveam 15 ani!'

O gimnastă cu origini române face mărturisiri îngrozitoare! Campioana olimpică Tatiana Guţu a povestit pe Facebook că a fost violată când avea 15 ani.

O gimnastă cu origini române face mărturisiri îngrozitoare! Campioana olimpică Tatiana Guţu a povestit pe Facebook că a fost violată când avea 15 ani.

Campioană olimpică la individual compus în 1992 la Barcelona, Tatiana Guţu, a făcut o mărturisire cutremurătoare pe Facebook. Fosta gimnastă îl acuză pe Vitali Șcherbo, medaliat de șase ori cu aur la JO, că a violat-o în Germania, în 1991, scrie gsp.ro.

"Acesta este actul meu de curaj după 27 de ani. Tatiana Toropova, te-am crezut prietena și coechipiera mea, mulțumesc că nu ai fost destul de curajoasă pentru mine când aveam mai multă nevoie de tine, când trebuia să lupți pentru drepturile femeilor și pentru "Nu înseamnă nu". Ai fost acolo, ai auzit tot și nu m-ai apărat... Ruslam Șaripov, mulțumesc că ai fost un bun prieten și nu m-ai protejat de amicul tău, pe mine, o fetiță de 15 ani. El m-a violat în la Stuttgart în 1991. Vitaly Șcherbo, tu ești monstrul care m-a ținut în propria mea închisoare, care m-a făcut să-mi fie frică mulți ani. Știu că o să negi, dar detaliile mele sunt mai puternice decât cuvintele tale. Sunt mai puternică decât oricând, nu mă mai poți învinge. Acesta este povestea mea de Cenușăreasă. Îți voi supraviețui și voi sprijini pe oricine vrea să vorbească despre tine", a scris fosta gimnastă pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatiana Guțu s-a născut în Ucraina. la Odessa în 1976, într-o familie cu origini române. A început gimnastica la șase ani și a reprezentat în concursuri Uniunea Sovietică și Ucraina.

Prima sa competiție majoră a fost în 1991, la Campionatele Mondiale de la Indianapolis, unde a urcat pe prima treaptă a podiumului cu echipa Uniunii Sovieticii. La aceeași ediție a mai câștigat două medalii de argint, la bârnă și paralele. După cele patru distincții cucerite la JO 1992, ea a decis să se retragă, iar acum trăiește în SUA.

Vitali Șcherbo s-a născut la Minsk în 1972 și a început gimnastica la 7 ani sub îndrumarea mamei sale. De-a lungul carierei a reprezentat Uniunea Sovietică, Belarus și Comunitatea Statelor Independente adunând 10 medalii la Jocurile Olimpice, 23 la Campionatele Mondiale și 16 la Campionatele Europene.

Scandalul de amploare în care este implicate celebrul producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, a creat un fenomen la nivel mondial. Sute de femei au povestit că au fost hărţuite sexual sau chiar violate cu ani în urmă şi nu au vorbit niciodată despre acest lucru.

Pe reţelele sociale a fost creat hashtag-ul #metoo pe care femeile îl folosesc pentru a-şi spune poveştile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Sport » #METOO. Cutremur în gimnastică! O fostă campioană face MĂRTURISIRI ÎNGROZITOARE: 'Am fost violată la lot, când aveam 15 ani!'