Antena Meniu Search
x

David Beckham şi-a făcut echipă de fotbal la Miami Celebrităţile i-au urat bun venit în Florida

David Beckham şi-a lansat propria echipă de fotbal la Miami. Gruparea înfiinţată de fostul mare fotbalist britanic va activa în campionatul nord-american.

Vezi și

David Beckham şi-a lansat propria echipă de fotbal la Miami. Gruparea înfiinţată de fostul mare fotbalist britanic va activa în campionatul nord-american. O mulţime de celebrităţi i-au urat bun venit în oraşul din Florida.

După patru ani de eforturi, fosta vedetă a fotbalului britanic şi-a împlinit visul şi a lansat oficial... Miami Beckham United. Şi a primit şi un stadion pentru noua sa echipă. Acum, Beckam vrea să deschidă şi o academie de fotbal în Miami, pe modelul celor din Europa.

DAVID BECKHAM, fost fotbalist:

Salutare, Miami! I-am promis fiului meu care este aici, că nu mă voi emoţiona. Este foarte greu. Am mai făcut asta în faţa presei din toată lumea şi nu s-a sfârşit prea bine. Este un lucru la care am visat ani la rând. Vrem să clădim o echipă şi vrem să aducem jucători buni din Europa şi jucători de top din Europa. Dar lucrul de care suntem cel mai interesaţi este talentul autohton.

Nume cunoscute din lumea sportului şi celebrităţi din Statele Unite i-au urat bun venit în Miami şi l-au felicitat pe David Beckham pentru noul pas făcut în carieră. 

Şi cei patru copii dar şi soţia sa, Victoria, au transmis mesaje emoţionante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » David Beckham şi-a făcut echipă de fotbal la Miami Celebrităţile i-au urat bun venit în Florida