Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deces fulgerător în satul olimpic. Antrenorul echipei de box din Samoa a murit la 60 de ani, în camera sa din Seine-Saint-Denis

Lionel Elika Fatupaito, antrenorul echipei olimpice de box din Samoa, a murit vineri în satul olimpic din Seine-Saint-Denis, la vârsta de 60 de ani. El a suferit un stop cardiac, a anunţat sâmbătă Parchetul din Bobigny, potrivit AFP.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 14:59

Lionel Elika Fatupaito Lionel Elika Fatupaito - X

Federaţia internaţională de box IBA a prezentat "cele mai sincere condoleanţe familiei, prietenilor şi colegilor" într-un comunicat publicat pe site-ul său. 

Antrenorul se afla în camera sa cu un sportiv când s-a prăbuşit, în jurul orei locale 10.20, a declarat o sursă din poliţie, potrivit news.ro.

În pofida faptului că a fost asistat de către serviciile de urgenţă, el a murit "din cauze naturale", a precizat parchetul, adăugând că nu au existat obstacole medico-legale pentru înmormântare. Ancheta a fost încredinţată departamentului de investigaţii criminale din Seine-Saint-Denis.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Deces fulgerător în satul olimpic. Antrenorul echipei de box din Samoa a murit la 60 de ani, în camera sa din Seine-Saint-Denis