Antena Meniu Search
x

Foto Dinamo – Poli Iaşi, 1-0 în Superliga. Victorie dramatică în prelungiri. Luca Mihai a plecat cu ambulanţa de pe teren

Echipa Dinamo Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Poli Iaşi, în etapa a patra din play-out. În prima repriză, după o intrare dură, Luca Mihai (Poli Iaşi) a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat, pe teren, un guler cervical.

de Redactia Observator

la 14.04.2024, 20:54

Unicul gol al partidei a fost înscris de Ahmed Bani (90+3), jucător care fusese introdus în min. 82 pe teren. Bani a marcat cu un şut fără preluare din careu, la o minge respinsă de Julian Marchioni. Dinamo a dominat jocul mai ales după ce Poli Iaşi a rămas în zece în min. 20, când Rachid Bouhenna a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător la Eddy Gnahore.

Dinamo a ratat ocazii de gol prin Domagoj Pavicic (45+3), Cristian Costin (49), Astrit Selmani (77), Goncalo Gregorio (86). Ieşenii au avut o bară, prin Sergiu Buş (2). Eddy Gnahore a marcat în min. 66 pentru Dinamo, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.  Dinamo venea după trei etape fără victorie, un egal şi două eşecuri.

Poli Iaşi a ajuns la şapte etape consecutive fără victorie, patru egaluri şi trei eşecuri. Ambele meciuri directe din sezonul regulat s-au încheiat cu 0-0.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Sport » Dinamo – Poli Iaşi, 1-0 în Superliga. Victorie dramatică în prelungiri. Luca Mihai a plecat cu ambulanţa de pe teren