Antena Meniu Search
x

Dinamovitii, galanți de 8 Martie

Dinamoviştii au primit liber de 8 martie, pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor de ziua lor. Aşa că s-au prezentat dis-de-dimineaţă într-un centru comercial din Bucureşti, unde au primit zîmbete şi pupici în schimbul florilor.

Vezi și

 Rus a fost ajutat de Ţucudean să nu ajungă acasă plin de ruj pe obraz. Dinamo joacă luni seara cu ultima clasată, Corona Braşov, dar câinii roşii şi-au făcut timp să respecte tradiţia.

Directorul general Ionel Dănciulescu şi fotbaliştii lui Flavius Stoican s-au prezentat dis de dimineaţă într-un mall din Bucureşti, pentru a împărţi flori femeilor de 8 martie. Pe Laurenţiu Rus nu-l deranjează faptul că printre doamne se găseau probabil şi susţinătoare ale Stelei.

Rus a fost în centrul atenţiei. A dat cele mai multe flori, dar s-a trezit cu urme de ruj pe obraz. L-a ajutat să şteargă urmele colegul Ţucudean.

După evoluţia excelentă din meciul cu Argentina, Dragoş Grigore a fost protagonistul unui eveniment mai puţin plăcut. Căpitanul lui Dinamo a rămas fără mamă de la vârsta de doi ani şi a fost crescut de tată şi de bunici, lucru care a scăpat reprezentantelor presei sportive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Dinamovitii, galanți de 8 Martie