Antena Meniu Search
x

Doua femei au facut spectacol in gala UFC de la Seattle!

Doua femei au facut spectacol in gala UFC de la Seattle! In direct la GSPTV, Liz Carmouche a obtinut prima victorie din UFC

Vezi și

Gala UFC de la Seattle a fost, cu siguranta, cea mai fierbinte pentru spectatorii de sex masculin. In prima lupta a serii au avut ocazia sa vada cum se ating doua femei in cusca. Liz Carmouche si Jessica Andrade nu s-au intimidat sub privirile campioanei Ronda Rousey, aflata in sala. In prima runda, Carmouche si Andrade s-au dat de pamant, reciproc, iar brazilianca putea finaliza cu o ghilotina.

In repriza secunda, lupta s-a intors la 180 de grade. Liz s-a urcat peste Jessica, la podea, si lovit-o cu pumnii timp de doua minute pana a facut-o KO. A fost prima victorie in UFC pentru Liz Carmouche.

Dupa fete, au intrat baietii in cusca. Robbie Lawler si Bobby Voelker nu au reusit nici ei sa duca lupta pana la final. Lowler l-a umplut de sange pe Voelker si l-a facut KO in repriza a doua, cu un picior in fata si doi pumni la podea.

Rory Macdonald l-a terminat psihic pe Jake Ellenberger: i-a aplicat in fiecare runda, in mod constant, pumni in fata, dar a sacrificat spectacolul. MacDonald a castigat prin decizie unanima si este foarte aproape de o lupta pentru centura cu George Saint Pierre.

Gala UFC de la Seattle o puteti revdea integral in aceasta seara de la ora 9 si jumatate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Doua femei au facut spectacol in gala UFC de la Seattle!