Antena Meniu Search
x

Dusan Uhrin junior ii ameninta cu bataia pe gladiatorii lui Reghe

Dinamo din Georgia se lasa greu! Are antrenor ambitios, care vrea sa bata la Bucuresti, chiar daca Steaua a invins la Tbilisi. Dusan Uhrin junior ii ameninta cu bataia pe gladiatorii lui Reghe

Vezi și

Dusan Uhrin s-a intors in Romania si n-are chef de pace. O ameninta cu bataia pe trupa de comando a lui Reghe care a invins la Tbilisi. "Normal ca vrem sa castigam", a spus cehul.

Va fi un meci greu pentru noi, pentru ca am pierdut 2-0 acasa si Steaua a jucat foarte bine. Vom lupta, pentru ca avem o sansa mica, dar trebuie sa profitam de ea. Eu vreau sa castig acest meci, bineinteles. Va fi greu, dar orice este posibil, de ce nu?”, a declarat Uhrin.

Uhrin junior vrea sa o bata pe Steaua cu un roman. Goga o ameninta si el pe Steaua. Uhrin ar mai fi luat romani la Dinamo din Georgia, are o lista lunga de jucatori care ii plac. Andrei Cristea de la Dinamo a fost si el pe lista lui Uhrin. "Da, mi-l amintesc, am si vorbit cu el, dar acum l-am luat pe Goga si nu pot sa-l iau si pe el. In Romania, unde am si antrenat, sunt multi jucatori foarte buni. Nu mi-i aduc aminte. Zicu, Bourceanu, Latovlevici, Alexa. Multi jucatori”, a adaugat cehul.

Uhrin si-a cazat jucatorii in centrul Bucurestiului, ca sa aiba vedere spre oras si sa ajunga repede la stadion. Dusan Uhrin si elevii se pot relaxa in parculetul de langa Ateneul Roman, care e chiar langa hotelul in care sunt cazati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Dusan Uhrin junior ii ameninta cu bataia pe gladiatorii lui Reghe