Antena Meniu Search
x

Echipa olimpică de bob a Jamaicăi se antrenează împingând mașini pe stradă (Video)

Echipa olimpică de bob a Jamaicăi a devenit un adevărat punct de atracție, după ce sportivii au fost surprinși antrenându-se împingând mașini pe stradă în Anglia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.06.2020, 18:53

Delegația Jamaicăi este întotdeauna un punct de atracție la Jocurile Olimpice de iarnă
Shanwayne Stephens și Nimroy Turgott au fost prinși de pandemia de coronavirus în Anglia - RT Sport
  • Sportivii jamaicani au fost prinși de pandemia de coronavirus în Anglia.
  • Sportivii jamaicani improvizează tehnici de antrenament.

Shanwayne Stephens și Nimroy Turgott sunt marile speranțe ale Jamaicăi pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2022.

Conform Reuters, sportivii au fost prinși de pandemia de coronavirus la Peterborough, în Anglia, după ce au participat la un concurs la Innsbruck, în Austria, iar apoi nu au mai reușit să se întoarcă în Jamaica.

Cum pandemia de coronavirus a închis orice complex sportiv din Anglia, Stephens și Turgott au fost obligați să improvizeze tehnici de antrenament.

Așa că au început să ridice greutăți în curtea casei în care stau și împing mașini pe stradă, exersând astfel tehnica utilizată la startul cursei.

Stephens recunoaște că cei mai mulți dintre localnici se amuză pe seama lor, însă a precizat și că au existat localnici care au vrut să le sară în ajutor gândindu-se că mașina este stricată.

Stephens și Turgott s-au apucat de bob după ce au vizionat "Cool Runnings", o peliculă din 1993, cu John Candy, în rol principal. Pelicula arată pățaniile prin care au trecut primii jamaicani care au concurat în proba de bob, la Jocurile Olimpice de iarnă din 1988.

Dudley Stokes, Devon Harris, Michael White și Freddy Powell s-au răsturnat cu bobul la cursa de patru, din 1988, din Canada, dar au devenit o emblemă a sportului și au impulsionat alți numeroși practicanți să-și îndeplinească visul, în ciuda tuturor dificultăților.

Stephens și Turgott vor să depășească recordul înregistrat de Dudley Stokes, Winston Watts, Chris Stokes și Wayne Thomas la Jocurile Olimpice din 1994, când au terminat proba de 4 pe un nesperat loc 14, depășind Statele Unite ale Americii, Franța, Japonia, Suedia sau România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Echipa olimpică de bob a Jamaicăi se antrenează împingând mașini pe stradă (Video)