Antena Meniu Search
x

Echipa de vâsle feminin a obţinut locul 6 la Campionatul Mondial de Canotaj de la Belgrad

România a obţinut locul şase la Campionatul Mondial de Canotaj de la Belgrad, cu echipa de vâsle feminin, formată din Emanuela Ciotău, Andrada Moroşanu, Cristina Druga şi Patricia Cireş.

de Redactia Observator

la 09.09.2023, 17:18

România a obţinut locul 6 la CM de canotaj, cu echipa de vâsle feminin.
România a obţinut locul 6 la CM de canotaj, cu echipa de vâsle feminin. - Balint Czucz Photography via Federația Română de Canotaj (Facebook)

Echipajul de patru vâsle feminin, format din Emanuela Ciotău, Andrada Moroşanu, Cristina Druga şi Patricia Cireş, a ocupat locul şase la Campionatul Mondial de canotaj de la Belgrad, relatează news.ro.

Locul şase pentru România la CM de canotaj, echipa de vâsle feminin

România a reuşit să obţină locul şase la CM de canotaj, cu echipajul de vâsle feminin. Medalia de aur a revenit Marii Britanii, urmată de Ţările de Jos şi China.

Sâmbătă, România a obţinut trei medalii la Belgrad: una de argint, prin echipajul feminin de patru rame, format din Amalia Bereş, Maria Tivodariu, Magda Rusu şi Mădălina Bereş, şi două de bronz prin Ionela Cozmiuc şi Mariana Dumitru la dublu vâsle Ioana Vrânceanu şi Roxana Anghel la dublu rame.

Pe acelaşi subiect

Echipajul de rame masculin a reuşit să obţină locul şapte

Nici echipa masculină nu s-a lăsat mai prejos la Campionatul Mondial de Canotaj. Echipajul de rame masculin a reuşit să ia locul şapte mondial, calificându-se la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. 

Echipajul este format din Ștefan Berariu, Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc și Florin Lehaci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Echipa de vâsle feminin a obţinut locul 6 la Campionatul Mondial de Canotaj de la Belgrad