Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Endrick, fotbalistul de 18 ani al Real Madrid s-a căsătorit cu modelul Gabriely Miranda. Ce contract neobişnuit există între cei doi

Endrick, tânărul fotbalist brazilian al echipei Real Madrid, care a împlinit 18 ani în iulie, s-a căsătorit cu modelul Gabriely Miranda, în vârstă de 21 de ani.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 14:21

„Căsătoriţi în sfârşit”, a scris cuplul pe reţelele de socializare.

Mesajul a fost însoţit de un verset biblic: „Astfel, ei nu mai sunt doi, ci un singur trup. Omul să nu despartă ceea ce Dumnezeu a împreunat”.

Relaţia lor este publică din noiembrie 2023

Articolul continuă după reclamă

La acea vreme, Endrick era încă la Palmeiras, clubul său formator, şi aştepta transferul la Real Madrid, efectiv în ziua în care a devenit major, conform regulamentului internaţional de transfer pentru tinerii jucători brazilieni.

Recent, după cum a relatat Marca, Endrick şi-a exprimat dorinţa de a-şi întemeia o familie: „Aşa cum i-am spus tatălui şi mamei mele, vreau să fiu un tată tânăr, vreau să-mi văd fiul crescând, să am afinităţi, dar ea este cea care trebuie să spună da sau nu, nu-i aşa?”

Între cei doi există un contract

La rândul ei, Gabriely Miranda a mărturisit într-un podcast că între ei există un „contract”.Acesta presupune să spună „te iubesc” cât mai des posibil şi interzice anumite expresii în discuţiile lor, iar cine le foloseşte va trebui să ofere un „cadou” celuilalt. „Oricine încalcă această regulă trebuie, la sfârşitul lunii, să ofere ceea ce doreşte cealaltă persoană. De exemplu, eu am cerut o cască Apple şi ea mi-a dat-o”, a confirmat Endrick.

În termeni pur sportivi, Endrick, recrutat pentru 47,5 milioane de euro, a jucat de patru ori pentru Real Madrid de la începutul sezonului. El a marcat primul (şi singurul) gol la prima sa apariţie, pe 25 august, împotriva echipei Real Valladolid (3-0).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Endrick, fotbalistul de 18 ani al Real Madrid s-a căsătorit cu modelul Gabriely Miranda. Ce contract neobişnuit există între cei doi