Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EURO 2024. Semifinala Spania - Franţa se dispută la Munchen. Echipele probabile

Semifinalele EURO 2024. Prima finalistă a Campionatului European de Fotbal se decide, marţi, când se dispută meciul Spania - Franţa, de la ora 22.00, la Munchen.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 07:14

EURO 2024. Semifinala Spania - Franţa se dispută la Munchen. Echipele probabile
EURO 2024. Semifinala Spania - Franţa se dispută la Munchen. Echipele probabile - Getty Images

EURO 2024. Spania a strălucit în turneul de până acum şi este singura echipă care a câştigat toate cele cinci meciuri. De asemenea, se află pe primul loc la numărul de goluri (11) şi pe primul loc la numărul total de ocazii (102) şi mingi recuperate (230).

În calea Spaniei se află însă o echipă solidă a Franţei, care a reuşit patru meciuri fără gol în cele cinci disputate până acum. Les Bleus vizează a patra finală a unui turneu major în ultimii opt ani (după ce au ajuns la EURO 2016 şi la finalele Cupei Mondiale din 2018 şi 2022), potrivit news.ro.

Echipele probabile în semifinala Spania - Franţa

Articolul continuă după reclamă

Echipe probabile:

Pe acelaşi subiect

Spania: Unai Simón: Navas, Nacho, Laporte, Cucurella; Olmo, Rodri, Fabián Ruiz; Lamine Yamal, Morata, Williams. Selecţioner: Luis de la Fuente

Franţa: Maignan; Koundé, Saliba, Upamecano, Hernández; Kanté, Tchouaméni, Camavinga, Griezmann; Kolo Muani, Mbappé. Selecţioner: Didier Deschamps

Meciul va fi arbitrat de slovenul Slavko Vincic, ajutat de Tomaž Klančnik şi Andraž Kovačič, în timp ce rezervă va fi Nejc Kajtazovic. În vârstă de 44 de ani, Vincic a mai condus în acest an şi finala Ligii Campionilor, câştigată de Real Madrid în faţa Borussiei Dortmund, scor 2-0.

În Camera VAR se vor afla italienii Massimiliano Irrati Işi Paolo Valeri şi slovacul Ivan Kružliak.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că legea care permite uciderea urşilor agresivi va rezolva problema atacurilor tot mai dese?
Observator » Sport » EURO 2024. Semifinala Spania - Franţa se dispută la Munchen. Echipele probabile