Antena Meniu Search
x

EURO 2024. Slovenia - Serbia 1-1. Sârbii au egalat la ultima fază în meciul arbitrat de Istvan Kovacs

Echipa naţională a Sloveniei a încheiat la egalitate joi, la Munchen, scor 1-1, cu echipa naţională a Serbiei, într-un meci contând pentru grupa C a turneului final Euro 2024. Confruntarea a fost arbitrată de Istvan Kovacs, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 18:23

EURO 2024. Slovenia - Serbia 1-1. Sârbii au egalat la ultima fază în meciul arbitrat de Istvan Kovacs
- Profimedia

La Munchen, sârbii au avut prima ocazie importantă, prin Vlahovic, în minutul 27. Slovenii au replicat prin bara lui Elsnik, din minutul 38, fază continuată de Sesko cu un şut peste poartă. A urmat intervenţia excelentă a lui Oblak, la ocazia lui Mitrovic, din minutul 42, şi la pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0.

Toate echipele din grupa C păstrează şanse de calificare în faza următoare

După pauză, slovenii au făcut şah mat apărarea sârbă printr-o fază purtată, pe contraatac, în doi jucători. Karnicnik a recuperat un balon, a plecat spre poarta lui Rajkovic, i-a pasat apoi lui Elsnik, iar acesta a retrimis în careul sâb, de unde Karnicnik a înscris pentru 1-0, în minutul 69.

Articolul continuă după reclamă

După numai două minute, Mitrovic a trimis în bară, însă elevii lui Kek nu au cedat, au mai pus în pericol poarta lui Rajkovic, în timp ce sârbii au încercat cu disperare să egaleze. Şi au reuşit în minutul 90+5, la ultima fază a meciului, prin Luka Jovic. S-a încheiat 1-1 şi toate echipele din grupa C păstrează şanse de calificare în faza următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Sport » EURO 2024. Slovenia - Serbia 1-1. Sârbii au egalat la ultima fază în meciul arbitrat de Istvan Kovacs