Antena Meniu Search
x

Video | Cum se recuperează primul jucător din Spania confirmat cu coronavirus

Ezequiel Garay, fundașul Valenciei, a fost primul jucător din Spania confirmat cu coronavirus. Acesta era accidentat în momentul când a primit vestea, iar acum se recuperează acasă, în izolare.

de Daniel Samoilă

la 23.03.2020, 20:17

Ezequiel Garay
Video | Cum se recuperează primul jucător din Spania confirmat cu coronavirus - Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez
  • Ezequiel Garay se recuperează acasă după ce a fost confirmat cu Covid-19
  • Garay, mesaj special pentru fanii săi
  • Spania este a doua cea mai afectată țară de Covid-19 din Europa

Ezequiel Garay, fundașul Valenciei, a fost primul jucător din Spania confirmat cu coronavirus. Acesta era accidentat în momentul când a primit vestea, iar acum se recuperează acasă, în izolare.

„Este clar că am început 2020 într-un mod rău! Am fost testat și s-a dovedit că am coronavirus! Mă simt foarte bine iar acum nu trebuie decât să ascult de sfatul autorităților, adică să mă autoizolez pentru o perioadă”, a scris Garay în momentul în care a fost diagnosticat cu Covid-19.

Ezequiel Garay, primul jucător din Spania infectat cu Covid-19: ”Sunt mândru de mine!”

”Știți ce mi-a provocat izolarea? Motivație. În fiecare zi mă duc la centrul medical, unde echipa încearcă cât mai repede să mă recupereze. Și acum nu mă lasă singur nici în aceste vremuri grele pentru mine. Îmi dau instrucțiuni zilnic.

Pe acelaşi subiect

Pot să spun că sunt foarte mândru de mine, am avut un progres remarcabil în ultimele zile. Plănuiesc să fac asta zilnic și mă simt motivat să revin cât mai curând pe teren”, a scris Garay pe instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spania, a doua cea mai afectată țară de Covid-19 din Europa

Pandemia de coronavirus a ”explodat” și în Spania. În ultimele zile numărul cazurilor confirmate cu Covid-19 a crescut alarmant, iar Spania are peste 33,000 de bolnavi cu coronavirus.

Cea mai afectată țară din Europa rămâne Italia, care are peste 63,000 de cazuri cu Covid-19 și peste 6,000 de decese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Video | Cum se recuperează primul jucător din Spania confirmat cu coronavirus