Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Favoritele domină UEFA Nations League. Portugalia, 2-1 cu Scoţia, şi Spania, 4-1 în Elveţia, au obţinut noi victorii clare

Deşi mulţi se aşteptau ca echipele de top să abordeze mai lejer UEFA Nations League, după meciurile tari de la Euro 2024, Portugalia şi Spania au arătat, duminică seara, că acest gând este departe de el şi au obţinut noi victorii clare.

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 14:36

Cristiano Ronaldo marchează la foc automat pentru Portugalia, în UEFA Nations League
Cristiano Ronaldo marchează la foc automat pentru Portugalia, în UEFA Nations League - Profimedia

Cu adevărat impresionantă a fost victoria Spaniei obţinută în Elveţia. A fost 4-1 la capătul unui meci în care ibericii şi-au permis inclusiv luxul de a juca în inferioritate numerică încă din minutul 20, după eliminarea lui Robin Le Normand.

Totuşi, Spania avea deja 2-0 în acel moment, goluri Joselu şi Fabian Ruiz, şi a mai marcat de două ori, în inferioritate numerică, după pauză, prin acelaşi Fabian Ruiz şi Ferran Torres. Reuşita elveţienilor dinainte de pauză, semnată Zeki Amdouni, a fost un simplu foc de paie, elveţienii fiind realmente năuciţi de o echipă, Spania, care a avut 8-3 la şuturi pe poartă.

Deşi s-a impus la limită în meciul cu Scoţia, 2-1, graţie unui gol al victoriei marcat de Cristiano Ronaldo abia în minutul 88, Portugalia a dominat cu autoritate meciul şi doar lipsa de inspiraţie avută la finalizare a făcut ca diferenţa de scor să nu fie mai mare în favoarea ei. Portugalia a încheiat meciul cu Scoţia cu 63% posesia şi 8-2 la şuturi pe poartă.

Articolul continuă după reclamă

Portugalia conduce cu autoritate Grupa 1 din Liga A, în faţa Croaţiei, Poloniei şi Scoţiei, în timp ce Spania dă semne de revenire, după ce a început mai prost campania de UEFA Nations League, 0-0 cu Serbia, şi a pierdut puţin prim planul, fiind depăşită în clasament de Danemarca, formaţie care are 6 puncte din 6 posibile, după 2-0 cu Elveţia şi 2-0 cu Serbia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Favoritele domină UEFA Nations League. Portugalia, 2-1 cu Scoţia, şi Spania, 4-1 în Elveţia, au obţinut noi victorii clare