Antena Meniu Search
x

Curs valutar

FC Barcelona pierde un jucător de top care ar urma să ajungă gratis sub comanda lui Pep Guardiola, la Manchester City

Manchester City, multipla campioană a Angliei, este pe punctul de a da o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor, având mari şanse să-l înregimenteze gratis pe neamţul Ilkay Gundogan, de la FC Barcelona.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 14:31

Ilkay Gundogan îşi pregăteşte revenirea sub comanda lui Josep Guardiola, la Manchester City
Ilkay Gundogan îşi pregăteşte revenirea sub comanda lui Josep Guardiola, la Manchester City - Profimedia

Anunţul a fost făcut de Fabrizio Romano, renumit specialist în transferuri, care a precizat că Gundogan este, practic, pe punctul de a se întoarce la Manchester City după doar un sezon petrecut la FC Barcelona.

Gundogan a mai jucat la gruparea engleză în perioada 2016-2023, dar în vara anului trecut a decis să părăsească pe Manchester City, la parametrii zero, pentru a accepta o nouă provocare în carieră.

Gundogan a semnat, practic, din postura de jucător liber de contract cu FC Barcelona, dar se pare ca a rezistat doar un sezon în Catalunya şi ar urma să revină, tot gratis, la Manchester City, profitând de o clauză din contractul semnat cu Barcelona.

Articolul continuă după reclamă

În ciuda vârstei înaintate, are aproape 34 de ani, Gundogan este văzut drept fotbalistul care poate să dea consistenţă la centrul terenului, astfel că Josep Guardiola şi-a dat, deja, acceptul pentru revenirea acestuia la echipă.

Gundogan a jucat în 51 de meciuri pentru Barcelona, în toate competiţiile, dar instabilitatea financiară de la gruparea catalană l-a făcut să renunţe la al doilea an de contract pe care îl mai avea la Barcelona.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » FC Barcelona pierde un jucător de top care ar urma să ajungă gratis sub comanda lui Pep Guardiola, la Manchester City