Antena Meniu Search
x

FC Liverpool - Manchester City 1-1, în etapa a 28-a din Premier League. Cormoranii au egalat în minutul 50 din penalty

Echipa engleză FC Liverpool a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa campioană a Angliei şi a Europei, Manchester City, în etapa a 28-a din Premier League, a transmis news.ro.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 16:41

FC Liverpool - Manchester City 1-1, în etapa a 28-a din Premier League. Cormoranii au egalat în minutul 50 din penalty
FC Liverpool - Manchester City 1-1, în etapa a 28-a din Premier League. Cormoranii au egalat în minutul 50 din penalty - Profimedia Images

Pe Ettihad, gazdele au deschis scorul în minutul 23, prin John Stones, din centrarea lui Kevin De Bruyne, iar la pauză City a intrat cu avantaj. Cormoranii au egalat în minutul 50 dintr-un penalti acordat după un fault asupra lui Darwin Nunez. Alexis Mac Allister a transformat şi a adus egalarea pe tabela de marcaj. Klopp a forţat victoria, l-a trimis în teren şi pe Salah, dar la atacantul egiptean s-a văzut lipsa jocurilor din ultima vreme.

Liverpool a dominat repriza secundă însă Jeremy Doku a trimis în bară, în minutul 89, ratând victoria pentru trupa lui Guardiola.

S-a terminat 1-1 şi în clasamentul Premier League conduce Arsenal, cu 64 de puncte (golaveraj +46), urmată de FC Liverpool – cu 64 de puncte (golaveraj +39) şi de Manchester City, cu 63 de puncte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » FC Liverpool - Manchester City 1-1, în etapa a 28-a din Premier League. Cormoranii au egalat în minutul 50 din penalty