Antena Meniu Search
x

FCSB - Universitatea Craiova 2-0 şi echipa lui Gigi Becali face pas decisiv spre titlul de campioană a României

FCSB a câştigat, cu 2-0, meciul jucat împotriva formaţiei CS Universitatea Craiova, duminică seara, în etapa a 3-a a play-off-ului din Liga I la fotbal şi a făcut un pas mare spre câştigarea titlului de campioană a României.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 13:27

Florinel Coman, starul FCSB-ului, îşi doreşte să prindă un transfer bun în străinătate
Florinel Coman, starul FCSB-ului, îşi doreşte să prindă un transfer bun în străinătate - Profimedia
  • FCSB este aproape să devină noua campioană a României la fotbal.

FCSB a dominat de o manieră categorică, în mod tactic, duelul cu CS Universitatea Craiova, iar starul Florinel Coman a reuşit să facă diferenţa în a doua jumătate a primei reprize.

Florinel Coman a deschis scorul, pentru FCSB, transformând o lovitură liberă, iar apoi a provocat autogolul lui Vlădoiu astfel că FCSB s-a desprins rapid la două goluri diferenţă, diferenţă care s-a menţinut până la final.

Graţie succesului de duminică seara, FCSB a ajuns să aibă 10 puncte avans faţă de olteni şi de CFR Cluj, cu şapte etape înainte de finalul campionatului. În aceste condiţii, putem spune că FCSB a făcut un pas decisiv spre câştigarea titlului de campioană a României.

Totuşi, atmosfera din vestiarul FCSB-ului nu este tocmai dintre cele mai bune. Starul Florinel Coman şi-a anunţat din nou intenţia de a părăsi echipa în vară, fiind în căutarea unui transfer avantajos, în special din punct de vedere material, în străinătate.

În celelalte meciuri jucate până acum din etapa a 3-a a play-off-ului şi play-out-ului din Liga I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: Sepsi Sf. Gheorghe - Farul Constanta 1-1, Rapid Bucuresti - CFR Cluj 1-4, UTA Arad - FC Botosani 1-0, Petrolul Ploieşti - FC Voluntari 0-4, AFC Hermannstadt - Universitatea Cluj 1-1.

Luni, 8 aprilie, se joacă ultimele două meciuri ale rundei, respectiv Politehnica Iaşi - Fotbal Club Universitatea Craiova, de la ora 17.30, şi Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti, de la ora 20.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » FCSB - Universitatea Craiova 2-0 şi echipa lui Gigi Becali face pas decisiv spre titlul de campioană a României