Antena Meniu Search
x

FCSB va juca meciul cu CFR Cluj în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali revine pe stadion după o pauză de 8 ani

FCSB anunţă că partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii, se va disputa pe Stadionul "Steaua". Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:30. FCSB şi-a dorit ca partida cu Dinamo să se dispute pe stadionul Steaua, dar negocerile cu CSA Steaua nu au avut succes.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 16:56

FCSB va juca meciul cu CFR Cluj în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali revine pe stadion după o pauză de 8 ani
- Agerpres

"FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul Steaua. Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!", a fost anunţul postat de FCSB pe contul de Facebook. "S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim. E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională", a declarat Gigi Becali, finanţatorul FCSB.

FCSB revine pe stadionul din Ghencea după o pauză de peste 8 ani. Ultimul meci jucat de FCSB în Ghencea a fost pe 22 martie 2015, o partidă cu Viitorul câştigată cu 4-1. Cristi Tănase (două goluri), Raul Rusescu şi George Ţucudean au marcat atunci pentru FCSB. La finalul acelui sezon, FCSB câştiga pentru ultima dată titlul de campioană a României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » FCSB va juca meciul cu CFR Cluj în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali revine pe stadion după o pauză de 8 ani