Antena Meniu Search
x

Fed Cup: Biletele pentru meciul de tenis România-Belgia, puse la vânzare de luni la Sala Polivalentă din București

Biletele pentru meciul de tenis România – Belgia, rezultat care contează pentru turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup, se vor vinde, începând de luni, casieria Bilete.ro de la Sala Polivalentă, a anunţat Federaţia Română de Tenis.

Biletele pentru meciul de tenis România – Belgia, rezultat care contează pentru turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup, se vor vinde, începând de luni, casieria Bilete.ro de la Sala Polivalentă, a anunţat Federaţia Română de Tenis.

Casieria va fi deschisă între orele 12.00 şi 20.00, de luni până vineri, şi, începând cu ora 09.00, sâmbătă şi duminică.

În continuare biletele pot fi achiziţionate şi online, de pe site-ul www.bilete.ro, precum şi în Reţeaua Bilete.ro.

Preţul unui bilet este de 90 de lei pe zi - Categoria 2 (Tribună), respectiv 150 lei pe zi – Categoria 1 (Lojă tribună). Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc.

Întâlnirea dintre România şi Belgia, meci din primul tur al Grupei Mondiale II, este programată în perioada 11-12 februarie, în Sala Polivalentă din Bucureşti, meciurile fiind programate să înceapă în fiecare zi la ora 13.00. Din echipa României va lipsi la această întâlnire Simona Halep, care are probleme la genunchi.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Fed Cup: Biletele pentru meciul de tenis România-Belgia, puse la vânzare de luni la Sala Polivalentă din București