Antena Meniu Search
x

Fiul patrolului rapidist Nicolae Cristescu, antrenor de fite la Avicola Tartasesti, in liga a IV-a

Baiatu` lu` tata ar putea antrena Rapidul. Fiul lui Cristescu e antrenor de fite in liga a patra la Tartasesti. Se inspira din filosofia lui Guardiola si vine la meciuri cu un bolid de o suta de mii de euro

Vezi și

Baiatul lui Cristescu preda tiki-taka la Tartasesti. Iulian Cristescu e antrenor in liga a patra la Avicola. Vine la meciuri cu un bolid de lux. Fotbalistii isi parcheaza bicicletele langa SUV-ul de lux al antrenorului.

Intr-o buna zi, Cristescu junior ar putea antrena Rapidul. Deocamdata, vrea sa promoveze in C cu Tartasestiul. “Nu se stie niciodata in viata unde te duce destinul, dar mai e mult sa ajung la Rapid. daca as vrea, as vrea pe valoarea mea, nu ca tata e actionar”, a spus acesta.

Fiul lui Cristescu a jucat fotbal la Dinamo. A fost de trei ori campion national, dar are farmecul vietii din Giulesti in sange. “Rapid, evident, chiar daca am jucat la Dinamo si am facut sport la Dinamo. Eu sunt rapidist din tata in fiu, ca asa a fost mostenirea”, a declarat baiatul.

La Tartasesti, Cristescu junior are probleme cu disciplina. Jucatorii au fost aproape sa se ia la bataie in pauza amicalului cu Titu.

Avicola are si galerie. Ultrasii din Tartasesti tin cu Steaua, chiar daca echipa e plina de rapidisti.

Baiatul lui Cristescu vrea sa fie cel mai tare din oras ca Grigoras. Vrea sa faca scoala de antrenor daca va avea succes cu Avicola. “Singurul model e tatal meu atat. Ca antrenor, Grigoras e un tip OK, isi vede de treaba lui din punct de vedere competitional si doar atat”, a incheiat juniorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Fiul patrolului rapidist Nicolae Cristescu, antrenor de fite la Avicola Tartasesti, in liga a IV-a