Antena Meniu Search
x

Florin Tănase, dezvăluiri de la negocierile cu Gigi Becali! "Am reprezentat jucătorii"

Florin Tănase a explicat cum au decurs negocierile cu Gigi Becali în privința tăierilor de salarii de la FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor a reușit să-și convingă patronul ca diminuarea contractelor cu 50% să fie doar una de scurtă durată.

de Silviu Vișan

la 26.03.2020, 17:39

Florin Tănase, la finalul unui meci
Florin Tănase i-a reprezentat pe jucătorii lui FCSB la negocierile cu Gigi Becali - SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
  • Florin Tănase i-a reprezentat pe jucătorii lui FCSB la negocierile cu Gigi Becali
  • Mijlocașul l-a convins pe patron să micșoreze salariile pentru o perioadă mai scurtă
  • Florin Tănase este unul dintre preferații lui Gigi Becali

Florin Tănase a explicat cum au decurs negocierile cu Gigi Becali în privința tăierilor de salarii de la FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor a reușit să-și convingă patronul ca diminuarea contractelor cu 50% să fie doar una de scurtă durată. 

"Eu și colegii mei am înțeles situația dificilă în care ne aflăm cu toții și am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, să oferim ceva înapoi clubului care ne plătește și pentru care ne dorim cu toții să facem performanțe. În calitate de căpitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucători în discuțiile pe această temă cu patronul, care a propus reducerea salariilor până în ianuarie 2021. La insistențele mele, a acceptat ca această perioadă să se diminueze până în luna septembrie 2020", a explicat Florin Tănase prin intermediul unei postări pe Instagram. 

Florin Tănase, printre preferații lui Gigi Becali

Relația dintre Florin Tănase și Gigi Becali este una destul de strânsă. Jucătorul a dat șase goluri în acest sezon, iar patronul i-a fixat în iarnă un preț de transfer de cinci milioane de euro. 

"Cinci milioane a zis dânsul? Eu nu cred. E o sumă bună. Îmi doresc să joc bine și, dacă va veni o ofertă, cu siguranță o va accepta. Nu mă văd plecat, dar nu se știe niciodată. Îmi doresc un trofeu cu FCSB", spunea la acea vreme Florin Tănase. 

Mijlocașul a fost transferat în 2016 de la Viitorul pentru 1,5 milioane de euro și nu a câștigat niciun trofeul cu FCSB. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » Florin Tănase, dezvăluiri de la negocierile cu Gigi Becali! "Am reprezentat jucătorii"