Antena Meniu Search
x

Formula 1: Inginerul francez David Sanchez părăseşte McLaren

Noua organigramă pusă în aplicare la McLaren în urmă cu mai puţin de un an de Andrea Stella a fost deja modificată. Inginerul francez David Sanchez, care s-a alăturat McLaren în ianuarie în calitate de director tehnic după zece ani la Ferrari, a decis, de comun acord cu echipa britanică, să părăsească postul. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 16:22

Formula 1: Inginerul francez David Sanchez părăseşte McLaren
Formula 1: Inginerul francez David Sanchez părăseşte McLaren - Profimedia

Potrivit acestuia, "realitatea postului nu corespundea rolului pe care l-am avut în vedere şi pe care l-am acceptat". El a adăugat: "Sunt recunoscător că am avut ocazia să fac parte din această echipă şi îi doresc mult succes în drumul său spre prima linie a grilei de start".

"După o analiză atentă, a devenit clar că rolul, responsabilităţile şi ambiţiile asociate cu poziţia lui David nu se potriveau cu aşteptările noastre iniţiale atunci când a acceptat să ni se alăture în februarie 2023", a explicat directorul echipei, Andrea Stella.

"Recunoscând acest decalaj, David şi cu mine am fost de acord că ar fi mai bine să ne despărţim acum, pentru a-i permite să urmărească alte oportunităţi în care să îşi poată valorifica la maximum abilităţile sale remarcabile"., a mai spus Stella, potrivit news.ro.

Departamentul tehnic al McLaren va fi acum organizat după cum urmează: Rob Marshall devine designer şef, Neil Houldey este director tehnic de inginerie, iar Peter Prodromou rămâne director tehnic de aerodinamică. Andrea Stella va deveni, de asemenea, director tehnic de performanţă până când cineva va fi numit în mod permanent.

Pe acelaşi subiect

Puteţi urmări cursele de Formula 1 pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Sport » Formula 1: Inginerul francez David Sanchez părăseşte McLaren