Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fostul fotbalist Abdelaziz Barrada, găsit mort la 35 de ani: speculaţii despre cauza decesului. A jucat la PSG şi Olympique Marseille

Fostul internaţional marocan Abdelaziz Barrada, care a evoluat în cursul carierei sale la echipele franceze de fotbal Paris Saint-Germain şi Olympique Marseille, a încetat din viaţă joi, la vârsta de 35 de ani, informează AFP.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 09:15

Abdelaziz Barrada Abdelaziz Barrada - Profimedia

Abdelaziz Barrada, fost internaţional marocan, a murit la doar 35 de ani. Cauza decesului nu a fost deocamdată confirmată, dar presa din Maroc susţine că bărbatul a suferit un atac de cord.

S-a retras din fotbal în 2021

Barrada s-a retras din fotbal în 2021, după ce a jucat 26 de meciuri internaţionale pentru ţara sa, inclusiv la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. El a marcat patru goluri, ultimul în 2015. Federaţia marocană de fotbal i-a adus un omagiu pe reţelele de socializare, descriind decesul său drept "o mare pierdere".

Articolul continuă după reclamă

"Federaţia Regală Marocană de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei fostului internaţional marocan, regretatul Abdelaziz Barrada, şi, prin intermediul lor, întregii sale familii şi rude, precum şi familiei naţionale de fotbal", a transmis aceasta, potrivit news.ro.

Barrada a mai jucat de 64 de ori pentru clubul spaniol Getafe în perioada 2011-2013 şi a marcat de două ori pentru Marseille în timpul celor două sezoane petrecute acolo, între 2014 şi 2016.

După perioada petrecută la clubul din Ligue 1, Barrada a jucat pentru Al-Nasr în Emiratele Arabe Unite, Antalyaspor în Turcia şi, în cele din urmă, pentru Lusitanos Saint-Maur în Franţa, deşi nu a mai evoluat înainte de a-şi încheia cariera în urmă cu trei ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Sport » Fostul fotbalist Abdelaziz Barrada, găsit mort la 35 de ani: speculaţii despre cauza decesului. A jucat la PSG şi Olympique Marseille