Antena Meniu Search
x

Fostul jucător de fotbal american Zac Stacey, filmat în timp ce-și lovește cu bestialitate fosta iubită în faţa bebeluşului de 5 luni. VIDEO

Un fost star al fotbalului american este protagonistul unui scandal uriaș, după ce pe internet au apărut imagini în care bărbatul își lovește cu bestialitate fosta iubită în fața fiului lor de doar cinci luni, scrie ABC17 News.  

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 20:29

Vezi și

Zac Stacy, fostul fundaș al New York Jets, este în mijlocul unui scandal uriaș, în SUA. Pe internet au apărut mai multe înregistrări video în care sportivul este surprins lovindu-și fosta iubită în fața fiului lor de cinci luni. Scenele violente s-au petrecut, săptămâna trecută, în locuința victimei din Florida. 

Imaginile necenzurate pot fi văzute aici. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost arestat, potrivit New York Post, iar în prezent se află în penitenciarul din comitatul Orange, California. 

Potrivit poliției, Stacey și-a lovit fosta iubită în zona capului, apoi a izbit-o de televizor. "A continuat să țipe la ea și să o lovească în timp ce victima încerca să se ridice, împingând-o în balansoarul copilului. În timp ce femeia era încă pe podea, rugându-l să se oprească, a ridicat-o și a împins-o într-un alt obiect de mobilier din încăpere".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ordin de restricție împotriva sportivului

Kristin Evans a declarat că în luna octombrie a depus o plângere la poliție, după ce Stacy ar fi agresat-o în timp ce femeia își ținea bebelușul în brațe. De asemenea, victima avea și un ordin de restricție după alte episoade de violență din perioada în care era însărcinată. 

Pe lângă New York Jets, Zac Stacy a mai evoluat și la St. Louis Rams (2013-2014), Saskatchewan Roughriders (2018) și Memphis Express (2019).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Fostul jucător de fotbal american Zac Stacey, filmat în timp ce-și lovește cu bestialitate fosta iubită în faţa bebeluşului de 5 luni. VIDEO