Antena Meniu Search
x

Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, în carantină din cauza exploziei de cazuri de coronavirus de la CFR Cluj

Reprezentanții Federației Române de Fotbal anunță, duminică, intrarea în carantină a Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.07.2020, 13:37

Angajații Centrului s-au infectat și ei cu noul coronavirus
Fotbaliștii de la CFR Cluj au fost cazați la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia - Federația Română de Fotbal
  • Fotbaliștii de la CFR Cluj au fost cazați la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.
  • La Centrul de la Mogoșoaia se vor face două ședințe de dezinfecție.

Decizia vine după ce acolo au fost cazați jucătorii campioanei CFR Cluj, club în rândul căruia s-a înregistrat o explozie de infecții cu noul coronavirus.

Zeci de fotbaliști și oficiali ai clubului CFR Cluj au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus.

Ulterior, conform reprezentanților Federației Române de Fotbal, și cei cinci angajați ai Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus.

Toți cei cinci angajați ai CNF Mogoșoaia sunt asimptomatici și au fost izolați în hotelul de la Mogoșoaia, urmând a primi rezultatele noilor teste efectuate, rezultate în baza cărora se va lua și o decizie împreună cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Ilfov.

Cum ultimii componenți ai echipei CFR Cluj cazați la CNF Mogoșoaia au părăsit locația respectivă în cursul zilei de sâmbătă, de duminică Centrul a intrat în carantină, urmând ca în incintă să nu mai stea nimeni timp de 14 zile.

În perioada respectivă se vor face două ședințe de dezinfecție, la o distanță de șapte zile.

Lotul național de tineret, care ar fi trebuit să intre în cantonament pe 3 august, la Mogoșoaia, va intra în cantonament la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, urmând ca tot acolo să se joace și meciul amical cu Farul Constanța din 5 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, în carantină din cauza exploziei de cazuri de coronavirus de la CFR Cluj