Antena Meniu Search
x

Foto Fotbalista engleză Beth Mead, desemnată Personalitatea Sportivă a Anului de BBC: "Am rămas fără cuvinte pentru prima oară!"

Beth Mead, atacanta echipei de fotbal feminin Arsenal, a fost desemnată Personalitatea Sportivă a Anului de BBC, transmite Reuters. Sportiva a cucerit în acest an titlul european cu naţionala feminină de fotbal a Angliei, fiind desemnată şi cea mai bună jucătoare a turneului final. 

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 10:37

Mead (27 ani) a câştigat Gheata de Aur, decernată golgheterei EURO 2022, fiind desemnată şi cea mai bună jucătoare a turneului final, potrivit Agerpres.

''Îmi pare rău, sunt fără cuvinte pentru prima oară! Evident, sunt incredibil de onorată să câştig acest premiu. O voi spune în continuare, e un clişeu, dar nu aş fi reuşit fără restul fetelor, echipa m-a susţinut'', a declarat jucătoarea echipei Arsenal.

''Leoaicele'' au obţinut trofeul pentru ''Echipa anului''

''Leoaicele'' au obţinut trofeul pentru ''Echipa anului'', în timp distincţia pentru antrenorul anului a revenit olandezei Sarina Wiegman, care a condus echipa Angliei la primul său titlu major.

Lionel Messi a fost desemnat Starul Sportului Mondial în 2022 de BBC, după ce a condus echipa Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale de fotbal în Qatar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Fotbalista engleză Beth Mead, desemnată Personalitatea Sportivă a Anului de BBC: "Am rămas fără cuvinte pentru prima oară!"