Antena Meniu Search
x

Frăţia Bucureşti, singura echipă din România care are un antrenor de culoare

Fotbalul are şi o altă faţă. Fără blaturi, valize cu bani şi jucători care marchează mai bine în liga scandalurilor. Echipa Frăţia Bucureşti e păstorită de un crescător de animale, un portar fără o mână şi un antrenor de culoare.

Vezi și

Meciurile de liga a patra şi a cincea se joacă pe un teren de la marginea Capitalei. Ca să-l cumpere, patronul s-a împrumutat de bani şi a cântat pe la nunţi. Răsplata lui a fost simplă: câte o victorie. Nici jucătorii nu aşteaptă prime, ci poate un grătar şi-o bere la sfârşitul meciului.

Constantin Zamfir este patronul echipei de fotbal Frăţia Bucureşti și, de asemenea, întregul personal de întreţinere al clubului. Nu are costum şi nici bani prea mulţi, dar are o maşină veche de tuns iarba şi un teren de îngrijit.

Constantin a jucat fotbal de mic şi a rămas cu pasiunea. Acum cunoaşte fiecare ungher din clubul lui, pe care îl susţine cum poate. ”Patronul” creşte găini şi capre.

Tudorel Mihăilescu, portar la Frăţia Bucureşti, s-a alăturat echipei ”pentru atmosferă”.

Antrenorul Aime Lema s-a născut în Congo şi a venit în România în 1991, să studieze chimia industrială. S-a însurat cu o româncă, a învăţat limba română şi a rămas aici. Echipa lui Nea zamfir este singura din România care are un antrenor de culoare, care munceşte fără bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Frăţia Bucureşti, singura echipă din România care are un antrenor de culoare