Gabi Manu a venit acasă cu planuri mari de a deveni antrenor principal în România

De Redactia Observator.
Publicat: 30.07.2020, 07:35.
Actualizat: 30.07.2020, 11:02

Un om important din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf s-a întors în România şi vrea să devină antrenor principal.

Gabi Manu, cu o experinţă de peste 15 de ani în fotbal, a bifat revederea cu cei dragi printr-un eveniment special în aer liber. Prieteni, colegi de breaslă, dar şi familia i-au fost alături şi i-au transmis doar mesaje de încurajare.

Se spune că pasiunea pentru fotbal se moşteneşte din familie. Gabi Manu este unul dintre cei care a învăţat tainele sportului de la bunicul său, fost căpitan al Echipei Naţionale a României, dar şi de la tatăl său Ion Manu, fost portar de legendă al clubului Rapid Bucureşti.

Cu o experinţă de 20 de ani, Gabi Manu a revenit acasă cu planuri mari. Să devină antrenor principal în România, după ce a petrecut ultimii trei ani în Ţările Arabe.

Gabi Manu: O experienţă extraordinară cu trei trofee câştigate în 3 ani de zile, două supercupe ale Emiratelor şi o cupă a Arabiei.

Cum să câştigi un trofeu a învăţat chiar de la Laurenţiu Reghecampf. Gabi Manu a vrut să bifeze noile planuri într-un mod special. Şi-a adunat prietenii din fotbal şi familia pe malul lacului Buftea.

Ion Manu: Un părinte împlinit şi abia aştept să înceapă ce şi-a pus în gând să facă cu mult succes.

Ioan Andone: Să aibă şansa de a antrena o echipă în care el să ia deciziile şi să vadă zi de zi creşterea echipei.

De la fiecare prieten în parte a primit încurajări. Gabi Manu vrea să antreneze o echipă care îşi doreşte performanţă, chiar dacă este în liga a doua.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.