Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gică Craioveanu, prins la volan cu permisul suspendat. Fostul internaţional s-a ales cu dosar penal

Fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând pe Drumul Național 65B, în judeţul Argeş, deși avea permisul suspendat.   

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 22:31

Fostul atacant al Universităţii Craiova a fost oprit de poliţiştii rutieri miercuri după amiază. Acesta se afla la volan pe şoseaua Piteşti – Slatina, asta după ce, în 2020, a avut o condamnare cu suspendare pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Gică Craioveanu, prins la volan cu permisul suspendat

Atunci, permisul i-a fost suspendat, situaţie în care se află şi în prezent.

Vezi și

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere. "În ziua de 24 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat, de 56 de ani, din Craiova, județul Dolj, care coducea un autoturism, pe DN 65B, având dreptul de a conduce suspendat", au transmis reprezentanţii IPJ Argeş. Potrivit Codului Penal, Gică Craioveanu riscă o condamnare de la 6 luni, la 3 ani de închisoare, sau o amendă penală.

În luna mai a anului 2023, fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu a fost condamnat la plata unei amenzi de 1.800 de euro și i-a fost suspendat permisul pentru 20 de luni, după ce poliția spaniolă l-a surprins conducând sub influența băuturilor alcoolice, informează agenția EFE, citată de cotidianul Marca. Sentința a fost dictată de un tribunal din Castellon, iar Gheorghe Craioveanu a acceptat pedeapsa primită. Fost jucător al Universității Craiova, Gheorghe Craioveanu a evoluat în Spania, țară în care s-a stabilit, la echipele Real Sociedad, Villarreal și Getafe, între 1995 și 2006.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Sport » Gică Craioveanu, prins la volan cu permisul suspendat. Fostul internaţional s-a ales cu dosar penal