Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul antrenor la FCSB: "Exclud varianta ca Reghecampf să mai rămână!"

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, duminică seara, la postul Digisport, că Nicolae Dică va fi noul antrenor al echipei în sezonul următor, precizând că, din punctul său de vedere, Laurenţiu Reghecampf a semnat deja cu un alt club unde va câştiga anual 4 milioane de euro.

de Redactia Observator

la 14.05.2017 , 22:25

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, duminică seara, la postul Digisport, că Nicolae Dică va fi noul antrenor al echipei în sezonul următor, precizând că, din punctul său de vedere, Laurenţiu Reghecampf a semnat deja cu un alt club unde va câştiga anual 4 milioane de euro.

'Suntem în stadiu avansat cu Nicolae Dică să vină. Laurenţiu Reghecampf mi-a spus că mâine vine să vorbească cu mine, că are ofertă de la alt club de 2,6 milioane de euro, plus bonusuri, şi ajunge la 4 milioane pe an. Şi mi-a zis că vrea să plece, dar să-i dau şi eu un sfat. Şi eu ce sfat îi pot da dacă sunt atâţia bani? După care m-am gândit la Dică, m-am întâlnit cu el, am vorbit în mare. El este de acord cu propunerea mea. Exclud varianta ca Reghecampf să mai rămână pentru că eu cred că el a semnat deja cu alt club, iar acum doar se alintă. Ne despărţim fără pretenţii de nicio parte. După ce reziliem, vine Dică', a spus Becali.

Oficialul FCSB a menţionat că nu este o problemă faptul că Nicolae Dică nu deţine încă licenţa Pro: 'Dică nu are licenţa Pro, dar se gândesc ei, rezolvă el cu MM (n.r. - directorul sportiv Mihai Stoica)'.

Articolul continuă după reclamă

Gigi Becali a adăugat că prima sa opţiune de antrenor a fost Marius Şumudică, actualul antrenor al formaţiei Astra Giurgiu. 'Cu Dan Petrescu nu am vorbit. Nu l-am ofertat nici pe Miriuţă. El e dinamovist. Dacă era după mine, eu l-aş fi pus pe Şumudică antrenor. Dar era prea mare riscul. Dar dacă era după mine îl puneam imediat pe Şumudică. Şi aşa e prea mare presiunea acum cu procesul la TAS. Dar după mine el era prima opţiune. Dacă el era acceptat de suporteri. Însă el a spus că are sânge vişiniu, eu ce să-i fac? Şumudică am înţeles că are o ofertă de la Craiova', a mai afirmat Becali.

În vârstă de 37 de ani, Nicolae Dică a fost secundul antrenorilor Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi la FC Steaua în perioada iunie 2014 - decembrie 2015.   

Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediţia 2016-2017 a Ligii I în faţa echipei FC Viitorul Constanţa. FC Viitorul a încheiat cu acelaşi număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câştigând cu 3-1 pe teren propriu şi remizând la Bucureşti, 1-1.

Conducerea FCSB contestă câştigarea titlului de către FC Viitorul deoarece susţine că Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obţinute în meciurile directe cu gruparea din Ovidiu se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 şi nu doar meciurile din play-off, aşa cum menţionează LPF. Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunţat, la 13 mai, că formaţia sa este campioană, deşi LPF a decernat titlul echipei FC Viitorul, precizând că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a se face dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Sport » Gigi Becali a anunţat cine va fi noul antrenor la FCSB: "Exclud varianta ca Reghecampf să mai rămână!"