Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a dezvăluit ce discuție a avut cu George Copos la telefon: "Vrea să se implice"

George Copos l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l anunța că e dispus să se implice în criza coronavirusului. Patronul FCSB se implică din plin în criza coronavirusului din România și a anunțat că își pune la dispoziție clinica privată pentru a ajuta la împiedicarea răspândirii Covid-19. 

de Valentin Pîrcălabu

la 20.03.2020, 15:36

Gigi Becali si George Copos au fost rivali în LIga 1
Gigi Becali și George Copos pot face echipă împotriva răspândirii coronavirusului - Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta
  • Copos l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l anunța că se implică în criza coronavirusului
  • Gigi Becali și-a pus la dispoziție clinica pe care o deține
  • Copos și Becali au fost rivali în Liga 1

George Copos l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l anunța că e dispus să se implice în criza coronavirusului. Patronul FCSB se implică din plin în criza coronavirusului din România și a anunțat că își pune la dispoziție clinica privată pentru a ajuta la împiedicarea răspândirii Covid-19. 

Patronul FCSB a dezvăluit că a fost sunat și de George Copos, care s-a arătat dispus să se implice și el în criza provocată de coronavirus.

"Nu provoc pe nimeni, nu mă bag, că dacă zic, mă înjură. Milostenia nu trebuie s-o ceri, milostenia e din inimă, e impulsul sufletului. M-a sunat Copos că vrea și el să se implice. I-am zis 'Bine, mă, sună-mă mâine, între 10 si 11'. Nu m-a sunat deocamdată", a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali susține că la clinica pe care o deține se pot face teste Covid-19

Gigi Becali a anunțat încă de joi că dispune la clinica pe care o deține de aparatura necesară pentru a efectua teste pentru coronavirus.

"Avem laborator cu cele mai sofisticate aparate, pot trimite și la clinica mea. Facem testări pentru virus! Doar Victor Babeș mai face așa, am cumpărat testele, se fac testări. Trebuia să iau aprobare de la Ministerul Sănătății, să iau derogare ca să putem face testări. Că e păcat, am cele mai sofisticate aparate de laborator de genetică. La Balș nu se fac testări, se trimit la Babeș, să trimita și la mine. Mă sună zilnic 20 de spitale că au nevoie de ajutor. Nu e normal... S-a instaurat stare de urgență, păi dați drumul la treabă", a mai spus Gigi Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Gigi Becali a dezvăluit ce discuție a avut cu George Copos la telefon: "Vrea să se implice"