Antena Meniu Search
x

Video Grafitti imens cu Messi, în Buenos Aires. Un cunoscut artist din Argentina a marcat victoria "pumelor" la Campionatul Mondial

Un cunoscut artist din Argentina a vrut să marcheze, într-un mod unic, victoria echipei naționale la Campionatul Mondial din 2022. ”Pumele” lui Messi au ieșit învingătoare și s-au întors la Buenos Aires cu trofeul Cupei Mondiale. În semn de respect, chipul lui Messi a ajuns pe peretele unei clădiri din capitala Argentinei. Nu este primul grafitti de acest gen și, cu siguranță, nici ultimul.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 09:36

Vezi și

Omagiu adus lui Messi pe peretele unei clădiri din Buenos Aires. Un cunoscut artist din Argentina a marcat victoria echipei naţionale la Campionatul Mondial printr-un graffiti imens. Evident, în centrul atenţiei se află Messi imortalizat în timp ce ridica trofeul suprem. Alături de el, au fost desenaţi mai mulţi jucători care s-au remarcat pe teren.

Tânărul artist a spus că imaginea are o mare însemnătate pentru istoria fotbalului argentinian care va dăinui o lungă perioadă de acum încolo. Nu este prima operă a artistului în onoarea unui fotbalist. Pe o altă clădire a compus şi un graffiti cu Maradona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Sport » Grafitti imens cu Messi, în Buenos Aires. Un cunoscut artist din Argentina a marcat victoria "pumelor" la Campionatul Mondial