Antena Meniu Search
x

Halep, în finală!

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită a turneului WTA de la Toronto, s-a calificat în finala acestei competiții, dotată cu premii în valoare de 2.377.305 de dolari, învingând-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită a turneului WTA de la Toronto, s-a calificat în finala acestei competiții, dotată cu premii în valoare de 2.377.305 de dolari, învingând-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani. 

Halep s-a impus după oră și 35 minute de joc în fața lui Errani, iar calificarea în finală îi asigură un cec de 227.640 dolari și 585 de puncte WTA.

Reprezentanta țării noastre, aflată pe locul 3 în ierarhia mondială, urmează să dispute, astfel, a patra sa finală în circuitul WTA de la începutul acestui an, după cele câștigate la turneele Shenzhen (China), Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Indian Wells (SUA), toate pe suprafață dură, ca și cel de la Toronto.

Simona Halep urmează să lupte duminică pentru trofeul pus în joc în Canada cu învingătoarea din cea de-a doua semifinală, în care se înfruntă americanca Serena Williams, numărul unu mondial și principala favorită a turneului de la Toronto, și elvețianca Belinda Bencic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Halep, în finală!