Antena Meniu Search
x

Simona Halep, reacţie după victoria cu emoţii din primul tur de la Australian Open

Emoţii mari pentru Simona Halep în primul meci de la Australian Open. Campioana de la Wimbledon a căzut în finalul primului set cu americanca Jennifer Brady şi a avut nevoie de o pauză medicală.

de Redactia Observator

la 21.01.2020, 22:26

Vezi și

Emoţii mari pentru Simona Halep în primul meci de la Australian Open. Campioana de la Wimbledon a căzut în finalul primului set cu americanca Jennifer Brady şi a avut nevoie de o pauză medicală. Din fericire, Simona a revenit pe teren cu mâna bandajată, a salvat trei mingi de set şi s-a impus cu 7-6, 6-1. A treia favorită a turneului de la Melbourne va juca în turul secund cu britanica Harriet Dart, locul 173 WTA. 

"Sunt fericită că am trecut de acest meci. Ca de obicei mă simt foarte bine să joc în Australia. În al doilea set mi-am găsit ritmul, am reușit să o mișc mai mult, am fost mai puternică, sunt mulțumită. În 2018, în primul tur m-am accidentat, a fost la fel. Mă doare puțin încheietura, dar nu mă gândesc la asta. Trebuie să mă recuperez pentru meciul al doilea", a fost prima reacţie oferită, după meci, de Simona Halep.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Simona Halep, reacţie după victoria cu emoţii din primul tur de la Australian Open