Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Harlem Gnohere, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti străini care au evoluat vreodată în România, şi-a anunţat retragerea dintr-un motiv tulburător

Atacantul francez Harlem Gnohere, 36 de ani, fost jucător la Dinamo Bucureşti şi FCSB, şi-a anunţat în mod oficial retragerea din activitatea de fotbalist.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 14:25

Harlem Gnohere a marcat o mulţime de goluri atât pentru FCSB, cât şi pentru Dinamo Bucureşti Harlem Gnohere a marcat o mulţime de goluri atât pentru FCSB, cât şi pentru Dinamo Bucureşti - Profimedia

Deşi a plecat cu scandal de la FCSB, după ce l-a acuzat pe patronul Gigi Becali că ar fi bolnav de Alzheimer, Harlem Gnohere rămâne unul dintre cei mai importanţi fotbalişti străini care au evoluat vreodată în România.

Atacantul francez a reuşit, printre altele, 24 de goluri şi patru pase decisive în 55 de meciuri jucate pentru Dinamo Bucureşti şi 51 de goluri şi cinci pase decisive în 115 meciuri jucate pentru FCSB, câştigând Cupa Ligii României cu Dinamo Bucureşti şi Cupa României cu FCSB.

După ce a părăsit României, Harlem Gnohere a mai evoluat timp de aproximativ doi ani în Belgia, la Mouscron, iar de curând îşi propusese să-şi revitalizeze cariera alături de Dinantaise, dar a rezistat doar nouă zile înainte de a-şi anunţa în mod oficial retragerea din activitatea de jucător.

Articolul continuă după reclamă

Gnohere a precizat că a decis să pună capăt carierei de jucător dintr-un motiv tulburător. Redăm mesajul integral transmis de atacantul francez: 

"În primul rând, vreau să le mulţumesc celor din familia mea, mai ales tatălui meu, pentru sfaturile pe care mi le-a dat de-a lungul carierei. Le mulţumesc şi fraţilor mei. Suporterilor vreau să le mulţumesc pentru ataşamentul din toţi aceşti ani.

Cu inimă grea, anunţ că îmi închei cariera de fotbalist profesionist. Mi-a plăcut să evoluez pentru aceste cluburi. Tragica moarte a tatălui meu a jucat un rol important în decizia mea. Am încercat să revin, dar nu am avut succes. Plecarea lui m-a făcut să-mi pierd dorinţa de a juca fotbal.

Îi mulţumesc fiecărui club pentru care am jucat, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Vreau să le mulţumesc şi antrenorilor".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Harlem Gnohere, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti străini care au evoluat vreodată în România, şi-a anunţat retragerea dintr-un motiv tulburător