Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Ianis Hagi după ce s-a vorbit intens despre plecarea lui de la Rangers

Ianis Hagi nu știe dacă va rămâne la Rangers și după acest sezon, dar mijlocașul român i-a asigurat pe scoțieni de intențiile lui.

de Dan Roșu

la 24.03.2020, 11:39

Ianis Hagi sărbătorește marcarea unui gol
Ianis Hagi poate pleca de la Rangers - DPA Images / Andrew Milligan via Hept
  • Ianis Hagi are un mesaj special pentru Rangers
  • Ianis Hagi poate pleca de pe Ibrox, la finalul sezonului
  • Mijlocașul român este dorit și de Lazio

Ianis Hagi nu știe dacă va rămâne la Rangers și după acest sezon, dar mijlocașul român i-a asigurat pe scoțieni de intențiile lui. Ultima lui postare pe Instagram nu lasă loc de interpretări.

”Mi-e dor deja de el”, a scris Ianis, care a atașat mesajului o poză în care se află în tricoul de antrenament al celor de la Rangers. Peste 40.000 de fani au apreciat postarea jucătorului de 21 de ani. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ianis Hagi este dorit de Lazio

Pe acelaşi subiect

Chiar dacă are cifre bune la Rangers, trei goluri și două pase decisive, se pare că Steven Gerrard nu îl mai dorește din stagiunea viitoare, el fiind împrumutat doar pentru acest sezon. 

Pe fir ar fi intrat Lazio, care a pregătit 5 milioane de euro pentru Hagi, în cazul în care acesta nu va fi păstrat de Rangers și va reveni la Genk. Aceasta este suma pe care scoțienii ar trebui să o plătească dacă Ianis rămâne pe Ibrox. 

Ținând cont că orice activitate fotbalistică este blocată în Scoția din cauza coronavirusului, Ianis Hagi se află acum în România, un lucru anunțat cu puțin timp în urmă de tatăl său, Gică Hagi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Mesajul lui Ianis Hagi după ce s-a vorbit intens despre plecarea lui de la Rangers