IMAGINI uluitoare cu Tiger Woods, după ce a fost arestat de poliție (VIDEO)

Publicat: 01.06.2017, 20:58.
Actualizat: 01.06.2017, 21:05

Poliția din Florida a dat publicităţii imaginile din momentul arestării lui Tiger Woods (41 de ani), fostul număr 1 mondial din golf fiind arestat, luni, pentru "conducere sub influență" (conducere sub influența alcoolului sau alte droguri).

Poliția din Florida a dat publicităţii imaginile din momentul arestării lui Tiger Woods (41 de ani), fostul număr 1 mondial din golf fiind arestat, luni, pentru "conducere sub influență" (conducere sub influența alcoolului sau alte droguri).

În imagini se poate observa cum jucătorul de golf stă cu greu pe picioare şi răspunde cu greu la întrebările poliţistului. Woods a încercat timp de câteva minute să-și lege unul dintre pantofi. Văzând dificultățile pe care le întâmpină, polițistul i-a transmis că poate rămâne fără pantofi. Ofițerul a susținut apoi testele de protocol uzuale la suspiciunea șoferilor depistați de conducere sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Citește și:

Jucătorul a avut, de asemenea, dificultăți să urmeze marcajele.

După ce a fost reţinut, Tiger Woods, a declarat că nu a condus băut, ci organismul său a avut o reacţie neaşteptată la medicamente luate cu reţetă.

"Înţeleg gravitatea faptelor mele şi îmi asum responsabilitatea. Vreau ca publicul să ştie că nu a existat nicio legătură cu alcoolul. Ce s-a întâmplat a fost o reacţie neaşteptată la medicamente luate cu reţetă. Nu mi-am dat seama că amestecul de medicamente m-a afectat atât de tare. Le cer iertare din toată inima familiei mele, prietenilor şi fanilor. Şi eu am aşteptări mai mari de la mine", a afirmat Woods.

În vârstă de 41 de ani, Woods a fost operat pentru o afecţiune la spate în 19 aprilie şi nu va mai evolua în acest sezon.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.