Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Râuri de lacrimi la înmormântarea căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, mort la numai 31 de ani (Foto)

Râuri de lacrimi şi momente emoţionante la înmormântarea căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, mort la numai 31 de ani din cauza unui infarct.

de Redactia Observator

la 08.03.2018 , 13:55

Râuri de lacrimi şi momente emoţionante la înmormântarea căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, mort la numai 31 de ani din cauza unui infarct.

Staruri ale fotbalului italian, prieteni, rude şi mii de fani au sosit, astăzi, la biserica Santa Croce din Florenţa, acolo unde trupul neînsufleţit al căpitanului Davide Astori a fost adus pentru slujba de înmormântare.

Oamenii au aplaudat îndelung în momentul în care sicriul lui Davide Astori a ajuns la stadionul Artemio Franchi din Florenţa.

Articolul continuă după reclamă

Fanii Fiorentinei au arborat bannere pe care au scris: 'Grande Capitano' (n.r. marele căpitan), 'Per sempre nostro capitano' (n.r. căpitanul nostru etern).

Pe acelaşi subiect
Mii de oameni au participat la inmormantarea capitanului echipei Fiorentina, Davide Astori

Astori, care a jucat pentru naţionala Italiei de 14 ori, a lăsat în urmă o soţie şi o fetiţă în vârstă de numai doi ani.

Marele portar Gianluigi Buffon şi întreaga echipă Juventus a ajuns astăzi la Florenţa după un zbor special de la Londra, acolo unde echipaj a învins Tottenham în Liga Campionilor.

Davide Astori a fost inmormantat la Florenta in prezenta a mii de fani

Davide Astori, în vârstă de 31 de ani, a fost descoperit mort în camera sa de hotel, înainte meciului pe care Fiorentina urma să îl dispute împotriva echipei Udinese în Serie A.

Cauza morţii a fost stabilită de medicii legişti care au anunţat că Astori a suferit un infarct în timpul somnului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Sport » Râuri de lacrimi la înmormântarea căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, mort la numai 31 de ani (Foto)