Antena Meniu Search
x

Foto Iran - SUA 0-1, la Cupa Mondială din Qatar. Golul lui Pulisic i-a trimis pe americani în optimile de finală

Reprezentativa Statelor Unite ale Americii (SUA) a câştigat, marţi, scor 1-0, meciul cu selecţionata Iranului, din grupa B de la Cupa Mondială din Qatar. Americanii au deschis scorul în minutul 40, cu un gol marcat de Christian Pulisic. Mijlocaşul lui Chelsea a înscris din centrarea lui Sergino Dest.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 23:14

Selecţionata SUA s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Iranului cu scorul de 1-0, marţi seara. Pe primul loc în grupa B s-a clasat Anglia (7 puncte), urmată de Statele Unite (5 puncte), Iran (3 puncte) şi Ţara Galilor (1 punct).

Iran - SUA, la Cupa Mondială din Qatar. Echipele de start:

  • Iran: Beiranvand – Rezaeian, Hosseini, Puraliganji, Mohammadi – Noorollahi, Ezatolahi, Hajsafi – Gholizadeh, Azmoun, Taremi
  • Selecționer: Carlos Queiroz
  • SUA: Turner – Robinson, Ream, Carter-Vickers, Dest – McKennis, Adams, Musah – T. Weah, Sargent, Pulisic
  • Selecționer: Gregg Berhalter

Familiile echipei naționale de fotbal din Iran ar fi fost ameninţate cu închisoarea

Familiile jucătorilor din echipa naţionale de fotbal a Iranului de la Cupa Mondială au fost amenințate cu închisoare și tortură, dacă jucătorii nu se „comportă potrivit” înainte de meciul de marți cu SUA, a declarat o sursă implicată în securitatea evenimentului, pentru CNN. În urma refuzului jucătorilor iranieni de a cânta imnul național al ţării în meciul de deschidere împotriva Angliei din 21 noiembrie, sursa a spus că jucătorii au fost chemați la o întâlnire cu membrii Corpului Gărzii Revoluționare Iraniene (IRGC).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Iran - SUA 0-1, la Cupa Mondială din Qatar. Golul lui Pulisic i-a trimis pe americani în optimile de finală