Antena Meniu Search
x

Galerie foto Iubita de 25 de ani a unui fost fotbalist de top din Premier League, găsită moartă la o săptămână după ce cuplul s-ar fi despărţit

Tânăra fotomodel a fost găsită moartă într-un apartament din Berlin care ar aparţine fotbalistului Jerome Boateng, fost jucător la Manchester City, la o săptămână după ce cuplul ar fi anunţat că s-au despărţit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.02.2021, 15:35

  • Fotbalistul o acuzase pe Kasia că i-a sabotat relația cu mama copiilor săi
  • Kasia îşi tatuase numele fotbalistului de top în zona coastelor

Kasia Lenhardt, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită de polițiști într-un apartament din Berlin despre care se crede că aparține fostului fotbalist de la Manchester City, deoarece ofițerii au spus că moartea nu este tratată ca suspectă.

Fotomodelul, care avea un fiu dintr-o relație anterioară, avusese o relaţie de aproape un an şi jumătate cu Boateng, în vârstă de 32 de ani, înainte ca perechea să se despartă pe 2 februarie.

O despărţire furtunoasă

La momentul rupturii, cei doi şi-au exprimat neînţelegerile inclusiv pe social media, iar presa a preluat subiectul în toate ziarele.

Fotbalistul o acuzase pe Kasia că i-a sabotat relația cu mama copiilor săi chiar înainte de a începe ei o relaţie şi a dezvăluit faptul că fotomodelul l-ar fi şantajat ca să rămână cu ea.

Între timp, Kasia, care şi-a tatuat numele fotbalistului de top în zona coastelor, l-a denumit pe Boaten un „diavol” despre care a jurat că o să vorbească mai multe după ce îşi va reveni în urma despărţirii.

Fotbalistul, care joacă în prezent pentru Bayern München, a fost primul care a anunțat despărțirea după ce Kasia ar fi fost implicată într-un accident în Berlin, pe 5 ianuarie, în urma căruia poliţiştii-i găsiseră alcool în sânge, potrivit Daily Mail.

La acea vreme, sportivul a spus că „își va asuma responsabilitatea și va acționa în interesul familiei”, cerând scuze „tuturor celor pe care i-am rănit mai ales pe fosta mea iubită și pe copiii noștri”.

"M-a ameninţat deseori că mă va distruge"

Într-un interviu acordat ziarului german Bild, Boateng a acuzat-o pe Kasia că l-a șantajat cu o acuzație falsă de abuz domestic şi a menţionat că fotomodelul are o problemă „masivă” cu alcoolul.

El a recunoscut că şi-a înşelat inclusiv fosta iubită cu Kasia, însă de la început fusese abuzivă.

„Kasia devenise iubita mea după ce s-a băgat în relaţia cu fosta mea, Rebbeca, dar şi în treburile familiei mele, şantajându-mă. Am decis să rămân cu Kasia și să încerc să fac lucrurile să funcționeze. Chiar și momentul în care a trebuit să fac relaţia publică a fost de fapt o presiune a Kasiei, nu o alegere sinceră şi personală. În timpul relaţiei noastre, Kasia m-a ameninţat deseori că mă va distruge. M-a ameninţat că îmi va strica cariera şi că va încerca să mă facă să-mi pierd şi copiii. A spus că o va face acuzându-mă că am bătut-o. Ştia că mama copiilor mei m-a acuzat de acelaşi lucru şi că avem un proces legat de asta. Ea a contactat-o pe fosta mea iubită şi i-a spus că o va ajuta în instanţă. Totul pentru a mă distruge.” a povestit Jerome Boateng.

Fotbalistul a dezvăluit inclusiv că tânăra fotomodel a creat profiluri false pe reţelele de socializare pentru a-l ataca şi a „răspândi minciuni”.

"Sper să primească ajutorul de care are nevoie urgentă", a adăugat el la momentul respectiv.

Dar Kasia a rispostat spunând că de fapt a încheiat relația din cauza „minciunilor și infidelității constante” a lui Boateng.

Într-o confruntare finală pe reţelelel de socializare, Kasia l-a numit pe Boateng „diavolul”.

„Cu siguranță voi vorbi, dar trebuie să mă adun. Vă rog, acordaţi-mi timp. Voi reveni, pentru că nu am fost niciodată atât de înşelată, minţită şi folosită!”

Kasia era un fotomodel cunoscut pentru apariţiile televizate

Vestea morții lui Kasia a fost confirmată de colega de breaslă, Sara Kulka, care a încărcat o fotografie cu cele două pe Instagram.

„Odihnește-te în pace. Ești o persoană minunată, mi-e dor de tine și mi-ar fi plăcut să-mi iau rămas bun. Sper să-ți găsești pacea acum și sper ca adevărul să iasă la iveală, știu cât ți-ai fi dorit. Nu te voi uita niciodată, nu cunosc pe nimeni care să poată râde ca tine. Doresc multă forță familiei.” a scris Sara Kulka în dreptul fotografiei.

Kasia a devenit cunoscută în cadrul emisiunii Next Top Model din Germania, unde a apărut în 2012, plasându-se pe locul patru în competiție.

Ea lasă în urmă un fiu, Noah, care ar avea 5 ani, dintr-o relaţie anterioară.

„Ieri în jurul orei 20.30 a avut loc o operațiune la Charlottenburg, pentru o posibilă sinucidere. O femeie fără viaţă a fost găsită în casă. Nu există indicii privind implicarea terților deci nu o putem considera ca fiind o moarte suspectă” a spus un purtător de cuvânt al poliției din Berlin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Sport » Iubita de 25 de ani a unui fost fotbalist de top din Premier League, găsită moartă la o săptămână după ce cuplul s-ar fi despărţit