Antena Meniu Search
x

Panica in Giulesti! Rapidistii au intrat in greva si ameninta ca nu se prezinta la meciul cu Viitorul

Au facut egal cu Steaua si au intrat in greva! Rapidistii refuza sa mai vina la antrenamente si ameninta ca nu se vor prezenta la meciul cu Viitorul daca nu le vor fi platite salariile restante.

Vezi și

Este panica in Giulesti! Dupa remiza cu Steaua, rapidistii au pornit revolutia. Marian Rada risca sa se trezeasca singur la antrenamente. Jucatorii refuza sa se mai prezinta la pregatire pana nu se rezolva problema restantelor.

"Nu ne vom antrena in niciun caz daca nu ne sunt platite salariile pe lunile februarie si martie", suna mesajul lui Daniel Pancu.

Trei jucatori vor reprezenta Rapidul in sedinta Comitetului Executiv ca sa se planga in fata lui Mircea Sandu pentru modul in care sunt tratati de catre oficialii clubului.

"Absolut toti jucatorii si-au manifestat dorinta de a nu ne prezenta la niciun antrenament in aceasta saptamana, nici la meciul cu Viitorul Constanta de etapa viitoare", a explicat capitanul Rapidului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Panica in Giulesti! Rapidistii au intrat in greva si ameninta ca nu se prezinta la meciul cu Viitorul