Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Kosovo-România 0-3. Reacţia lui Mircea Lucescu după victoria tricolorilor: "Picioarele i-au adus la nivelul ăsta, mintea trebuie să-i ducă la performanţă"

Mircea Lucescu ne dă speranţe. Tricolorii au făcut primul pas spre World Cup 2026, campionatul transmis în exclusivitate în România de Antena! Drumul lor a început promiţător, aseară, în direct la Antena 1, în meciul cu Kosovo-România, unde ai noştri s-au impus cu scorul de 0-3. Selecţionerul nostru i-a luat tare pe kosovari încă dinainte de începerea partidei, la conferinţa de presă: nu a vrut să vorbească decât în limba română!

de Redactia Observator

la 07.09.2024 , 12:46

Mircea Lucescu s-a întors după aproape 43 de ani pe banca României cu o victorie. Generaţia de suflet a învins în primul meci disputat cu Kosovo, iar ai noştri au marcat 3 goluri. La conferinţa de presă, dinaintea meciului, Lucescu i-a pus la punct pe reporterii din Kosovo. Asta i-a mobilizat şi pe jucătorii săi, care au reuşit să obţină victoria spectaculoasă. 

"Este o echipă care s-a calificat la campionatul european, o echipă care... (În engleză). Nu! În româneşte vorbesc", a declarat Mircea Lucescu, selecţionerul României. 

Denis Man, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au contribuit la victoria României

Vezi și

Mircea Lucescu, unul dintre cei mai titraţi antrenori din fotbalul internaţional, promite să îşi împingă fotbaliştii de la spate pe drumul spre World Cup. Iar începutul acestui drum a fost unul promiţător. Denis Man, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au contribuit la victoria României de aseară. 

"E o misiune dificilă, dar am abordat-o toţi cu foarte multă încredere şi cu convingerea că putem să o facem", a spus Mircea Lucescu, selecţionerul României. "Este ceva ce toţi ne dorim, doar asta avem în cap, despre asta vorbim, pentru asta suntem profesionişti şi muncim. Facem tot posibilul să se întâmple", a mărturisit Nicolae Stanciu

Suporterii români au interdicţie de la UEFA să meargă la meci

Suporterii români au interdicţie de la UEFA să meargă la meci, dar tricolorii toți au primit încurajări de la fani. Un grup de militari români aflați în misiune NATO în Kosovo a mers la hotelul unde erau cazaţi fotbaliştii şi le-au urat succes. Generaţia de suflet nu doar că a reuşit să repete victoria de toamna trecută, când a învins Kosovo cu 2-0, dar a şi majorat scorul. "Picioarele i-au adus la nivelul ăsta, de acum încolo mintea trebuie să-i ducă mai departe la performanţă", a spus Mircea Lucescu, selecţionerul României. 

Dacă va reuşi să câştige grupa din Liga Naţiunilor, România poate primi un loc în barajul pentru World Cup 2026, organizat în Statele Unite, Mexic şi Canada şi transmis în exclusivitate de Antena. Centenarul Mondial, 100 de ani de FIFA World Cup, va fi văzut în 2030 tot pe Antena. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Kosovo-România 0-3. Reacţia lui Mircea Lucescu după victoria tricolorilor: "Picioarele i-au adus la nivelul ăsta, mintea trebuie să-i ducă la performanţă"