Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Kylian Mbappe, acuzat de viol de presa suedeză. Fotbalistul susţine că totul e o făcătură: "Ştiri false! Devine atât de previzibil"

Scandal uriaş pentru Kylian Mbappe. Presa suedeză scrie că poliţia investighează un viol care ar fi avut loc într-un hotel din Stockholm în care atacantul francez a fost cazat. Fotbalistul susţine că este o ştire falsă care vine în contextul în care astăzi are o audiere ce face parte din lupta sa împotriva PSG.

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 09:16

Totul s-ar fi petrecut săptămâna trecută, atunci când atacantul francez a vizitat Suedia împreună cu mai mulţi prieteni. Aceştia au fost cazaţi la un hotel din centrul orașului Stockholm. Joi, starul de la Real Madrid a luat cina la un restaurant şi, mai apoi, a plecat într-un club de noapte. De acolo, s-ar fi întors la cazare, unde ar fi avut loc presupusul abuz.

"Ştiri false! Devine atât de previzibil, chiar înainte de audiere, ca din întâmplare", a fost reacţia lui Mbappe la aflarea acuzaţiilor. Fotbalistul spune că ştirea vine cu o zi înainte de audierea care face parte din lupta sa împotriva fostului club. PSG i-ar datora jucătorului aproximativ 55 de milioane de euro în salarii și bonusuri neplătite. Printre primii care au reacţionat la apariţia informaţiei a fost selecţionerul Franţei.

"Trebuie să ne dăm seama care lucruri sunt adevărate şi care sunt false. Simt că unii oameni vor să spună totul despre el. Nu am vorbit cu el despre asta. Este destul de matur încât să ştie cum să gestioneze o asemenea informaţie", spune Didier Deschamps, selecţionerul Franţei.

Vezi și

Poliţia a deschis acum o investigaţie

Mai mulţi agenţi au fost văzuţi în faţa hotelului în care a fost cazat Kylian Mbappe. Presa din Suedia scrie că presupusa victimă a avut nevoie de îngrijire medicală şi, mai apoi, a fost făcută o plângere. Chiar şi aşa, până acum, nu a fost numit niciun suspect în caz, iar procurorii au refuzat să comenteze. Jucătorul, în vârstă de 25 de ani, a parăsit Suedia după două zile, vineri, cu un avion privat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Sport » Kylian Mbappe, acuzat de viol de presa suedeză. Fotbalistul susţine că totul e o făcătură: "Ştiri false! Devine atât de previzibil"