Meniu
Search
x

La un pas de tragedie, în liga a treia: un portar a fost lovit cu piciorul în faţă şi şi-a pierdut cunoştinţa. Arbitrul a ţinut elicopterul SMURD în aer

Un fault dur se poate transforma într-o adevărată tragedie. Partida de sâmbătă, 11 septembrie, dintre Sporting Lieşti şi Metalul Buzău din liga a treia a fost marcată de un incident violent.

De Redactia Observator la 11.09.2021, 20:51

Portarul echipei gazdă, în vârstă de doar 23 de ani, a fost lovit cu piciorul în plină figură şi a căzut la pământ. Jucătorul şi-a pierdut imediat cunoştinţa şi a suferit o comoţie cerebrală. La faţa locului a fost chemat elicopterul SMURD care l-a preluat pe tânărul portar şi l-a transportat la spitalul din Galaţi. Potrivit medicilor, acesta este în stare stabilă, dar are un traumatism facial sever.

Conducerea clubului Sporting Lieşti, dar şi suporterii prezenţi la meci îl acuză în termeni duri pe arbitrul partidei, potrivit EuropaFM. Acesta nu şi-ar fi dat seama cât de gravă este accidentarea portarului şi nu a oprit meciul ceea ce a provocat întârzierea aterizării elicopterului SMURD.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » La un pas de tragedie, în liga a treia: un portar a fost lovit cu piciorul în faţă şi şi-a pierdut cunoştinţa. Arbitrul a ţinut elicopterul SMURD în aer