Antena Meniu Search
x

UPDATE Partida dintre Steaua şi Schalke se va disputa cu acoperişul tras

Steaua - Schalke se va disputa cu acoperişul Arenei Naţionale tras, pentru a evita ca ninsoarea ce este anunţată de meteorologi, încă din această seară, să perturbe disputarea în condiţii optime a partidei.

Vezi și

"Roş-albaştrii", de comun acord cu oficialii UEFA, au decis să închidă acoperişul Arenei Naţionale pentru ultimul meci al Stelei de pe teren propriu în grupele Champions League, contra lui Schalke, din această seară, de la ora 21:45, conform Gazeta Sporturilor.

Prin această măsură, steliştii speră să atragă mai mulţi suporteri la stadion, în ciuda condiţiilor meteo precare. Conform prognozei meteo, la ora partidei în Bucureşti vor fi maximum 3 grade şi va începe să ningă!

În acest moment, în Capitală plouă, dar suporterii care vor veni la stadion sînt sfătuiţi să o facă fără umbrelă, accesul fiind interzis cu astfel de obiecte. Biletele se pot achiziţiona la casele de la Maior Coravu pînă la ora meciului. 

Meteorologii au emis cod galben de ninsori începînd din această seară, de la ora 20:00, inclusiv pentru Bucureşti! 

Ultimul loc în grupă i-a readus pe stelişti cu picioarele pe pământ. "Trebuie să fim realişti!", spun campionii, înaintea meciului care le dă voie să mai spere la Europa League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » UPDATE Partida dintre Steaua şi Schalke se va disputa cu acoperişul tras