Antena Meniu Search
x

LeBron James, laude la adresa jucătorilor lui Liverpool. Nu i-a uitat nici pe Ronaldo și "nebunul" Zlatan

LeBron James a primit o dublă lovitură de la coronavirus. Din cauza pandemiei s-a supendat întreg sezonul din NBA, dar starul lui Lakers nu își poate urmări nici favoriții din fotbal. Aflat în autoizolare, americanul își întreține fanii pe Instagram și a lăudat starurile lui Liverpool.

de Iulian Focșăneanu

la 21.03.2020, 17:37

LeBron James
LeBron James, fan și acționar al lui Liverpool - Zuma Press / Hans Gutknecht
  • LeBron James este fan declarat al lui Liverpool
  • Americanul a avut cuvinte de laudă pentru Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic
  • Sezonul din NBA este suspendat din cauza pandemiei

LeBron James a primit o dublă lovitură de la coronavirus. Din cauza pandemiei s-a supendat întreg sezonul din NBA, dar starul lui Lakers nu își poate urmări nici favoriții din fotbal. Aflat în autoizolare, americanul își întreține fanii pe Instagram. În ultima lui postare a ținut să laude starurile lui Liverpool, echipă la care este și acționar.

Triplul câștigător din NBA și-a ales și legendele din sportul rege. Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic sunt pe lista lui LeBron.

LeBron James, fan și acționar al lui Liverpool

Cu peste 61 de milioane de fani pe Instagram, LeBron James a acceptat provocarea de a dezvălui care sunt favoriții lui din fotbal. Nu a fost nicio surpriză că a început prin a aduce elogii liderului din Premier League, Liverpool

Pe acelaşi subiect

"Am câțiva fotbaliști preferați. În primul rând, toți jucătorii lui Liverpool. Exact, fiecare în parte!", a reacționat baschetbalistul lui Los Angeles Lakers. Acesta este implicat, la clubul de pe Anfield, atât sentimental, cât și financiar. În 2011 a plătit 6.5 milioane de dolari pentru 2% din acțiuni. Mișcarea s-a dovedit a fi extrem de inspirată. La scurt timp distanță, acestea valorau 32 de milioane de dolari.

"Mbappe, Neymar, Cristiano Ronaldo, toți sunt legende. Îi iubesc, sunt puțini asemeni lor. Așa este și Messi, cu siguranță. Zlatan? Este nebun, dar în egală măsură este extrem de bun", a continuat LeBron James.

NBA a suspendat tot sezonul, pe o perioadă nedeterminată, după ce un sportiv a fost depistat pozitiv. Rudy Gobert, de la Utah Jazz, a fost infectat cu coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » LeBron James, laude la adresa jucătorilor lui Liverpool. Nu i-a uitat nici pe Ronaldo și "nebunul" Zlatan