Antena Meniu Search
x

Max Verstappen nu doreşte să plece de la Red Bull până la terminarea contractului, deşi este dorit de Mercedes: "Sunt fericit în echipă"

Olandezul Max Verstappen, triplu campion mondial de Formula 1, a afirmat că poate ''înţelege" interesul lui Toto Wolff, conducătorul echipei Mercedes, dar insistă că intenţia sa este de a-şi respecta contractul cu actuala sa formaţie, Red Bull, informează Reuters. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 21.03.2024, 12:36

Max Verstappen nu doreşte să plece de la Red Bull până la terminarea contracului, deşi este dorit de Mercedes: "Sunt fericit în echipă"
Max Verstappen nu doreşte să plece de la Red Bull până la terminarea contracului, deşi este dorit de Mercedes: "Sunt fericit în echipă" - Profimedia

După victoria obţinută de Verstappen în Arabia Saudită, la începutul acestei luni, Wolff a recunoscut pentru prima oară că ar fi încântat să-l recruteze pe Verstappen pentru a-l înlocui pe britanicul Lewis Hamilton, care va pleca anul viitor la Ferrari.

În vârstă de 26 de ani, Verstappen este sub contract cu Red Bull până în 2028 însă viitorul său este în centrul atenţiei pe fondul luptei interne cu care se confruntă în prezent cea mai puternică grupare a momentului din Marele Circ.

Ce a declarat pilotul de la Red Bull

Răspunzând comentariilor făcute de Wolff, pilotul olandez a afirmat zâmbind, înaintea etapei a treia a sezonului, care va avea loc în acest weekend în Australia: "Pot înţelege (de ce). Întotdeauna este plăcut să auzi asta. Toto şi cu mine am avut momentele noastre. Este normal între două echipe care se luptă pentru campionat, dar respectul a fost mereu prezent".

Pe acelaşi subiect

"Din partea mea, asta nu schimbă nimic. Nu ştiu ce se va întâmpla după 2028, dacă voi rămâne în Formula 1 sau voi continua, ori voi semna un nou contract (cu Red Bull). Sunt fericit în echipă şi intenţia mea este să fiu aici, în final", a adăugat el. Max Verstappen îşi poate egala recordul de zece victorii consecutive în Formula 1 în cazul unui succes în Marele Premiu al Australiei, duminică la Melbourne.

Următoarele trei sezoane de Formula 1™ sunt transmise exclusiv pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. A treia sesiune de antrenament va fi vineri, de la ora 14:30, LIVE în AntenaPLAY. Tot vineri, de la ora 18:00, vor fi calificările pentru Marele Premiu al Bahrainului, care vor fi transmise exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Sâmbătă, 2 martie, de la ora 17:00, este marea cursă, prima a noului sezon de Formula 1, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Puteţi urmări cursele de Formula 1, Formula 2 și Formula 3 pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Max Verstappen nu doreşte să plece de la Red Bull până la terminarea contractului, deşi este dorit de Mercedes: "Sunt fericit în echipă"