Antena Meniu Search
x

Formula 1: Mercedes ar putea încerca să-l aducă pe Max Verstappen, pe fondul tensiunilor de la Red Bull

Echipa de Formula 1 Mercedes, care caută un înlocuitor pentru Lewis Hamilton, ar putea profita de tensiunile de la rivala Red Bull, legate de afacerea Christian Horner, ca să încerce să-l atragă pe Max Verstappen, a anunţat revista germană Auto Motor Sport, potrivit site-ului eurosport.fr.

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 15:34

Pilotul de Formula 1 Max Verstappen
Formula 1: Mercedes ar putea încerca să-l aducă pe Max Verstappen, pe fondul tensiunilor de la Red Bull - Profimedia Images

După anunţul plecării lui Lewis Hamilton, de la Mercedes la Ferrari, în sezonul viitor, se pune întrebarea dacă lumea Formulei 1 va fi bulversată de un alt transfer stratosferic în săptămânile următoare.

Mercedes, care caută deja un înlocuitor pentru britanicul de şapte ori campion mondial, ar putea încerca să-l atragă pe Max Verstappen, olandezul care a câştigat ultimele trei ediţii ale Campionatului Mondial.

Următoarele trei sezoane de Formula 1™ sunt transmise exclusiv pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

Pe acelaşi subiect

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Sub contract până în 2028 cu Red Bull, Verstappen are maşina de care are nevoie pentru a continua să domine

Dar tatăl său, Jos Verstappen, a dezvăluit în weekend că echipa Red Bull riscă "să se destrame". El a spus: "Va fi tensiune în echipă atâta timp cât el (managerul general Christian Horner - n. r.) rămâne pe loc. Asta nu poate continua ca până acum, va exploda. El joacă rolul victimei în timp ce el este omul aflat la originea problemelor".

Auto Motor Sport precizează că Helmut Marko, unul dintre oficialii Red Bull, ar fi îngrijorat în legătură cu viitorul lui Adrian Newey, directorul tehnic al acestei echipe, şi în legătură cu Ford, care va fi partenerul pentru motoare.

În paralel, Mercedes se gândeşte şi la alţi piloţi. Pe lângă zvonul despre o revenire a lui Sebastian Vettel, nu trebuie exclusă nici pista Andrea Kimi Antonelli.

După cum s-a anunţat, Christian Horner, vizat de o anchetă internă pentru "comportament inadecvat" faţă de o angajată, a fost exonerat, însă afacerea a luat o nouă întorsătură în urma publicării unui e-mail anonim.

Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Formula 1: Mercedes ar putea încerca să-l aducă pe Max Verstappen, pe fondul tensiunilor de la Red Bull