Antena Meniu Search
x

Meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, care trebuia să se dispute duminică, reprogramat

Partida dintre FC Botoşani şi FCSB, din etapa a şasea a Superligii naţionale de fotbal, a fost amânată, a anunţat, vineri, conducerea clubului din Botoşani, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 15:16

Meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, care trebuia să se dispute duminică, reprogramat
- Hepta

Potrivit oficialilor acestei grupării, meciul de pe Stadionul Municipal din Botoşani, care ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 21:30, urmează a fi reprogramat. "În urma consultării cu cluburile membre LPF şi cu partenerii de drepturi media, Liga Profesionistă de Fotbal a decis în data de 19 august 2022 reprogramarea partidelor FC Hermannstadt - CFR 1907 Cluj, FC Botoşani - FC FCSB, AFC Chindia - Universitatea Craiova, contând pentru etapa a VI-a a Superligii, din dorinţa de a sprijini parcursul cluburilor CFR 1907 Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova spre calificarea în grupele UEFA Conference League", a transmis FC Botoşani.

Oficialii de la FC Botoşani susţin că datele partidelor menţionate vor fi comunicate ulterior. Ei fac precizarea că biletele vândute pentru partida dintre FC Botoşani - FCSB rămân valabile pentru data reprogramării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, care trebuia să se dispute duminică, reprogramat